John Coltrane Posted February 1, 2015 Posted February 1, 2015 Tacno tako, punih 6 tekmi, a zadnji gol su uvaljali nama za 1:1
MocaVukotic Posted February 1, 2015 Posted February 1, 2015 Od 20.12. koliko znam. tad, 17. kolo, kući protiv junajteda
ArleKino Posted February 1, 2015 Posted February 1, 2015 Izgleda da se nešto dešava oko Schneiderlina vezano za Arsenal, a nešto se puno govori i za Reusa. Neće nijedan prije ljeta na Emirate, ali...
John Coltrane Posted February 1, 2015 Posted February 1, 2015 Jel tacno da Kuman hoce Filipa Djuricica (i Vilhenu - kog je i trenirao u Fejnordu)?
MiddleClass Posted February 1, 2015 Posted February 1, 2015 Bas htjedoh to da pitam. B92 rekao da je pozajmica gotova, ali izgleda jos nista od Filipa kod Tadica.
Mercuzzio Posted February 1, 2015 Posted February 1, 2015 Tadić očajan danas Poslao sa fiksnog ajfona putem Tapatalka
Duci Simonovic Posted February 1, 2015 Posted February 1, 2015 Da, čovek je zasro baš svaku loptu, cela ekipa odigrala ko moroni
ArleKino Posted February 1, 2015 Posted February 1, 2015 Dobro, malo još da se zagovna u borbi za CL. U idućem kolu su dva gradska derbija (Tottenham-Arsenal i Everton-Liverpool) te Praslinova drama "Sektaša dvojica, a Sundance i ja sami". City i Chelsea ne bi trebali imati problema protiv Hulla i Ville (makar je Mourinho prošle sezone imao pušing na Villa Parku).
John Coltrane Posted February 1, 2015 Posted February 1, 2015 Fino kolo obzirom na remi dvojca s vrha i poraz S'otona. Ono sto "plasi" je dobra forma topnika, dizanje Bazena u momentu kad se Staridz vraca (dajem 10min da Weenie reaguje) i Mercuziov Hari Kejn.
radisa Posted February 1, 2015 Posted February 1, 2015 5 timova za 2 mesta se bore. Biće to jako zanimljivo.
Mostly harmless Posted February 1, 2015 Posted February 1, 2015 Tadić očajan danas I još nešto. Svaki, ali baš svaki put kada pogreši dodatno objašnjava ili pokazuje rukama nešto onome kome je uputio nepreciznu loptu. Iritira, ali dosadašnji učinak mu daje kredita, za sada.
ArleKino Posted February 1, 2015 Posted February 1, 2015 Fino kolo obzirom na remi dvojca s vrha i poraz S'otona. Ono sto "plasi" je dobra forma topnika, dizanje Bazena u momentu kad se Staridz vraca (dajem 10min da Weenie reaguje) i Mercuziov Hari Kejn. Ne moraš se sekirati, do našeg međusobnog okršaja (pretposljednje kolo) sve će biti riješeno. :P 5 timova za 2 mesta se bore. Biće to jako zanimljivo. Ja bih rekao šest (City, United, Southampton, Arsenal, Liverpool, Tottenham) za tri.
radisa Posted February 1, 2015 Posted February 1, 2015 Hm, ja sam City projektovao za najmanje drugog, no, možda si i u oravu... Videćemo...
ArleKino Posted February 1, 2015 Posted February 1, 2015 Hm, ja sam City projektovao za najmanje drugog, no, možda si i u oravu... Videćemo... Može biti da si ti upravu, ali, kao što kažeš, vidjećemo. Kompany je u užasnoj formi, Yaya Toure se tek treba vratiti, idu kod Liverpoola, Uniteda i Tottenhama...
Recommended Posts