porucnik vasic Posted January 27, 2015 Posted January 27, 2015 Vidiš li ti šta ja ovde trpim skoro godinu dana? Svaki post je takav. Nepodnošljivo. Пре весело.
MiddleClass Posted January 27, 2015 Posted January 27, 2015 Vidiš li ti šta ja ovde trpim skoro godinu dana? Svaki post je takav. Nepodnošljivo. Dok god tebe nervira ja ga ne bih slao na SZD. :D
radisa Posted January 27, 2015 Posted January 27, 2015 Ja bih Bloteliju platio kartu u jednom pravcu za gde kaže i da ga više ne gledamo. To što on igra nije ni na nivou petlića...
porucnik vasic Posted January 27, 2015 Posted January 27, 2015 Ja bih Bloteliju platio kartu u jednom pravcu za gde kaže i da ga više ne gledamo. To što on igra nije ni na nivou petlića... Он је збиља из ко зна ког разлога бивши фудбалер. Брз, јак, има неку технику, а опет...нестварно.
archi Posted January 27, 2015 Posted January 27, 2015 Nisu, Čelsi ide dalje. Balotelli prebacio tribinu sa svoje omiljene pozicije Jebeš centarfora koji ne voli da ulazi u šesnaesterac... Baksuz. Uvek ista prognoza. Horrific.
Weenie Pooh Posted January 27, 2015 Posted January 27, 2015 Ta je ista priča bila i pre pet godina, ista i na početku karijere. Ne znam koja je budala umislila da se nešto promenilo. I ja sam se nadao (neargumentovano), ali nisam bacio 12 miliona EUR na tu nadu.
radisa Posted January 27, 2015 Posted January 27, 2015 Ta je ista priča bila i pre pet godina, ista i na početku karijere. Ne znam koja je budala umislila da se nešto promenilo. I ja sam se nadao (neargumentovano), ali nisam bacio 12 miliona EUR na tu nadu. Pa u Cityju je bio OK, 20+ golova... Da je dao toliko u Livepoolu, pa makar igrao ovako nešto, ne bi se bunio, nimalo... ALi, ovo, u duelu bi ga odneo bilo ko,a motivisan je kao prosečan srpski fizički radnik kad ide na posao... Tuga...
Weenie Pooh Posted January 27, 2015 Posted January 27, 2015 Mda, 20 golova za tri-četiri godine. Toliko može i Lambert da ubaci bez problema.
porucnik vasic Posted January 27, 2015 Posted January 27, 2015 Што га не послаше у Италију ако збиља има интересовања.
MiddleClass Posted January 27, 2015 Posted January 27, 2015 Што га не послаше у Италију ако збиља има интересовања. Rodzers i dalje vjeruje u njega.
MocaVukotic Posted January 27, 2015 Posted January 27, 2015 samo da kažem da se retko rodilo ovakvo govno kao što je diego kosta. evo ti tri gola brate, idi na vembli uzmi sve što postoji, i mundijal i kurac i palac, ostaćeš govno zauvek. svakako je chelsea bolji tim i treba da ide u finale. nadam se sa drogbom u špicu, da ne gledamo ovo govno više.
radisa Posted January 27, 2015 Posted January 27, 2015 Mda, 20 golova za tri-četiri godine. Toliko može i Lambert da ubaci bez problema. Jebem ti, stvarno, ja bio ubeđen da je to zabio u jednoj sezoni...
Прслин Posted January 27, 2015 Posted January 27, 2015 Имао је у Ситију једне сезоне просек гол сваких 100 минута + асистенције.
Weenie Pooh Posted January 27, 2015 Posted January 27, 2015 (edited) Nije, ali je za MIlan uspeo da dogura do 18 izvodeći sve penale... @radiša Edited January 27, 2015 by Weenie Pooh
MiddleClass Posted January 27, 2015 Posted January 27, 2015 samo da kažem da se retko rodilo ovakvo govno kao što je diego kosta. evo ti tri gola brate, idi na vembli uzmi sve što postoji, i mundijal i kurac i palac, ostaćeš govno zauvek. svakako je chelsea bolji tim i treba da ide u finale. nadam se sa drogbom u špicu, da ne gledamo ovo govno više. Meni milo sto ne igra za Brazil. Taman je za Spaniju.
Recommended Posts