Jump to content
IGNORED

Premier League 14/15

189-

Recommended Posts

Posted

27 miliona. :lol:

Za te pare moze Di Mariju dovesti jebote!

• Replies 11k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Weenie Pooh

1329

• MancMellow

849

• John Coltrane

665

• 189-

613

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

27 miliona. :lol:

Za te pare moze Di Mariju dovesti jebote!

Moze al na pozajmicu do kraja sezone :fantom:

Sent from my iPhone using Tapatalk

Posted

Е секташи да имате Винија... :s_c:

Posted

Navodno je Arsenal dogovorio transfer Gabriela Pauliste iz Villarreala. Problem je radna dozvola, ali je sugestivno to sto je Paulista izostavljen iz tima Villarreala za ovaj vikend. Spominje se i Manchester United kao moguci otimac™ Pauliste, ali mislim da je to rijeseno.

Posted

Е секташи да имате Винија... :s_c:

Ako se uzme u obzir situacija u kojoj se dva kluba nalaze, sekta viniše™ više nego Vini. Godinu i po dana relativnog posrtanja, treba da ćute dok se to ne pretvori u deceniju i po. Kmeee, kupili mi samo Di Mariju i Radamela a ja se nadao Strootmanu i Ronaldu, kmee!

Posted (edited)

I jedno 2 pismena DC.

Ne znam jel bilo suvo grozdje™

Edited by John Coltrane
Posted

Ako se uzme u obzir situacija u kojoj se dva kluba nalaze, sekta viniše™ više nego Vini. Godinu i po dana relativnog posrtanja, treba da ćute dok se to ne pretvori u deceniju i po. Kmeee, kupili mi samo Di Mariju i Radamela a ja se nadao i Strootmanu i Ronaldu, kmee!

Ključni detalj si izostavio.

Inače, Mike Riley rekao kako suđenje u Engleskoj nikad nije bilo bolje. Pizda mu materina.

Posted

Ништа од оног Нигеријца. Изгледа да нису продали Рида и да ће да оде за џ на лето, па су одустали од било каквих куповина.

Posted

Ништа од оног Нигеријца. Изгледа да нису продали Рида и да ће да оде за џ на лето, па су одустали од било каквих куповина.

Bog vas ne bi ubio da ste Reida ubacili u ponudu za Jenkinsona.

Navodno je Arsene poslao spektakularnu ponudu od 3.7 miliona funti za Grosskreutza.

Posted

Понудили су порнићари сигурно, па је онда Венгер у Џенкинсонов оглас додао "у замени 12 милиона". Мислиш да би матора стипса дала једну једину фунту у јануару за некога кога може да добије за џ у јуну?

Posted (edited)

Понудили су порнићари сигурно, па је онда Венгер у Џенкинсонов оглас додао "у замени 12 милиона". Мислиш да би матора стипса дала једну једину фунту у јануару за некога кога може да добије за џ у јуну?

Poslali mu ponudu mailom, a uključio se Wengerov anti-spam filter?

Edited by ArleKino
Posted

uh, tomlin :( siti nastavlja da biva dosadan kao smrt, leči insomniju

Posted

Southamptonu presudjuju majstori centarforskog posla Chamakh i Sanogo.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...