radisa Posted January 13, 2015 Posted January 13, 2015 Kako mi je drago kad neki kenjator usere... :)
gervasius twinkleminkleson Posted January 13, 2015 Posted January 13, 2015 Smor :( Joel bio odlican citav mec, steta sto ga je promasio.
zoki Posted January 13, 2015 Posted January 13, 2015 Adrian je baš bio pizda sa onim provociranjima..
radisa Posted January 13, 2015 Posted January 13, 2015 Smor :( Joel bio odlican citav mec, steta sto ga je promasio. Ono što je radio tokom šutiranja penala je vrlo ružno. Zato sam i napisao da mi je drago... Kontam da nije dobio žuti karton, jer bi to bio crveveni, sudija nije hteo da uradi tako nešto tokom penal serije, da mu ne bi kenjali posle, a možda nije ni znao šta onda da radi...
gervasius twinkleminkleson Posted January 13, 2015 Posted January 13, 2015 Ono što je radio tokom šutiranja penala je vrlo ružno. Zato sam i napisao da mi je drago... Kontam da nije dobio žuti karton, jer bi to bio crveveni, sudija nije hteo da uradi tako nešto tokom penal serije, da mu ne bi kenjali posle, a možda nije ni znao šta onda da radi... Sta je radio, nisam primjetio? Vidjeo sam da je Adrian citavo vrijeme provocirao Evertonove sutere
radisa Posted January 13, 2015 Posted January 13, 2015 Pa Joel je baš provocirao, sudija se mašio da mu da karton, pa ga vratio u džep. Svakom je nešto dobacivao.
malkin Posted January 14, 2015 Posted January 14, 2015 Boni potpisao za Siti. nije se on baš u Svonsiju naigrao sa još jednim napadačem, ali tandem sa Aguerom bi mogao da bude opak.
Weenie Pooh Posted January 14, 2015 Posted January 14, 2015 L'Markec bi u stvari trebalo da bude najbolji drug sa Super Mariom, savršeno su komplementarni. Jednog mrzi da živi i priča van terena, drugog mrzi da živi i trči na terenu. https://www.youtube.com/watch?v=k4-w7NKiF_o
Mostly harmless Posted January 14, 2015 Posted January 14, 2015 :D Kakva radost i uzbudjenje. A malo je i na bivseg gazdu povukao, sudeci po sklopu recenica i dikciji.
porucnik vasic Posted January 14, 2015 Posted January 14, 2015 Rekao bih da je Pires najpotcenjeniji igrac te generacije Arsenala. Тачно, но Санчез је бољи играч од њега. Арле мора да је имао одличну рајку током празника. :D Sent from my iPhone using Tapatalk
Recommended Posts