MocaVukotic Posted January 12, 2015 Posted January 12, 2015 kako može koscielny da bude u ekipi ispred adamstonija? mislim, koji kurac jbt. koliko je adams bio bitan za ekipu nije moglo da se izmeri clean sheetovima i šta ti ja znam čime. znaš kad bi koscielny imao snagu i autoritet da bude kapiten arsenala, pa možda za jedno 10 godina. težak miskast na toj poziciji. campbell-adams pfffffffffff beži bre, kakav koscielny.
Weenie Pooh Posted January 12, 2015 Posted January 12, 2015 Činjenica da je Koscielny Arlekinova nominacija samo govori o padu defanzivnog standarda na Emiratima. Svako malo se zapomaže o problemima u odbrani, a onda se tvrdi da je štoper najbolji igrač u timu... pored živog Sancheza, npr.
Ivo Petović Posted January 12, 2015 Posted January 12, 2015 Nije najbolji ove sezone zbog povreda (i Sancheza), ali je u poslednje tri godine zbirno - najbolji. Što opet govori o padu kvaliteta Arsenala, koji je konstantan.
189- Posted January 12, 2015 Author Posted January 12, 2015 voleo bih da west ham izbori evropu, mada bi to skoro sigurno znacilo borbu za opstanak naredne sezone.
ToniAdams Posted January 12, 2015 Posted January 12, 2015 kako može koscielny da bude u ekipi ispred adamstonija? mislim, koji kurac jbt. koliko je adams bio bitan za ekipu nije moglo da se izmeri clean sheetovima i šta ti ja znam čime. znaš kad bi koscielny imao snagu i autoritet da bude kapiten arsenala, pa možda za jedno 10 godina. težak miskast na toj poziciji. campbell-adams pfffffffffff beži bre, kakav koscielny. ja sve ovo ocu da napisem, al reko napasce me zbog nika :(
Remi Posted January 12, 2015 Posted January 12, 2015 Lauren vs Debuchy? Zdrav Debuchy je vjerovatno bolji od Laurena za kojeg Wenger kaze da mu je najbolja kupovina. Nerijeseno, prednost za Laurena cisto zbog toga sto je Debuchy precesto ozlijedjen. Lauren je baš ono što treba ovoj ekipi Arsenala danas, kad ih svako malo pa neko prebije. Ljunberg je najbolje to objasnio, baš za Laurena. Adams vs bilo ko-po meni uvek Adams steta sto Arsenal nije uzeo Nastasica Baš, mada izgleda da ni on nije hteo. Ode u Šalke pozajmicu.
dillinger Posted January 12, 2015 Posted January 12, 2015 Ne znam baš. Pires je imao prvu sezonu za zaborav, Alexis se nametnuo nakon par utakmica i otad je, uglavnom, one-man-team. No nema veze, ionako sam prebacio Alexisa na desno krilo. :D Ti bi prošle godine u ovo vreme stavio i Ozila umesto Piresa. Pires je imao dve kolosalne sezone u kojima je Arsenal i osvajao titule, daleko je Sanchez još.
porucnik vasic Posted January 12, 2015 Posted January 12, 2015 Činjenica da je Koscielny Arlekinova nominacija samo govori o padu defanzivnog standarda na Emiratima. Svako malo se zapomaže o problemima u odbrani, a onda se tvrdi da je štoper najbolji igrač u timu... pored živog Sancheza, npr. И да је Пирес бољи играч од Санчеза... steta sto Arsenal Ливерпул nije uzeo Nastasica
Dr Arslanagić Posted January 12, 2015 Posted January 12, 2015 Ima li neko od vas možda fotografiju Liverpula iz perioda 1913-1915? Unapred zahvalan.
Recommended Posts