MiddleClass Posted January 9, 2015 Posted January 9, 2015 ne znam zašto moderacija toleriše ovoliko vređanje Midlklasa :D
Bright Billy Posted January 9, 2015 Posted January 9, 2015 Al najjaca je bila vest, od pre nedelju dve, u kojoj se kaze da neki fantomski navijaci tog NYCFCa zameraju debelom sto ih je izneverio
MancMellow Posted January 9, 2015 Posted January 9, 2015 Al najjaca je bila vest, od pre nedelju dve, u kojoj se kaze da neki fantomski navijaci tog NYCFCa zameraju debelom sto ih je izneverio fantomski ili ne, dolare koje su dali na pretplatne karte su bili pravi :D
copkillah Posted January 9, 2015 Posted January 9, 2015 mislim da su ih u Howleru ili tako nešto, nasisali jer se izdaju za navijače kluba i kao takvi plaćaju valjda da gledaju svoj klub a ne zbog jednog igrača.
Bright Billy Posted January 9, 2015 Posted January 9, 2015 (edited) fantomski ili ne, dolare koje su dali na pretplatne karte su bili pravi :D Jbg, nek uve sta je fudbal, kako mi cigani kupimo karte a niko ne garantuje ni da ce biti struje na stadionu :) Edited January 9, 2015 by Bright Billy
ArleKino Posted January 10, 2015 Posted January 10, 2015 mislim da su ih u Howleru ili tako nešto, nasisali jer se izdaju za navijače kluba i kao takvi plaćaju valjda da gledaju svoj klub a ne zbog jednog igrača. Imaju pravo biti ljuti. Stvar je u tome da im je prodan proizvod bez bitnog sastojka koji ih je naveo da plate sezonsku kartu. Prodali su im Vijecnicu. Kao kad Arsenalov board, Wenger i drugi godinama govore kako ima para, kako ih nije strah trositi, kako se ceka samo pravi igrac...bas onda kad treba produziti sezonska karta.
Weenie Pooh Posted January 10, 2015 Posted January 10, 2015 Ti i dalje o tome kako Arsenal ne troši dovoljno? Ozil i Sanchez znači ne zadovoljavaju apetite? Radije bi nešto ovako?
ArleKino Posted January 10, 2015 Posted January 10, 2015 Ti i dalje o tome kako Arsenal ne troši dovoljno? Ozil i Sanchez znači ne zadovoljavaju apetite? Oni su sasvim OK. Problem je u tome što će u januaru u najboljem slučaju doći (neki) Kallstrom za vezni red, a na stoperskim pozicijama su Mertesacker (čovjek igra svaku utakmicu, na SP bio sa reprezentacijom do samog kraja), Koscielny (sa hroničnim problemom sa tetivama), Chambers (koji još uči zanat) i dva make-shift stopera Debuchy i Monreal.
ducca Posted January 10, 2015 Posted January 10, 2015 There's no Raheem Sterling, of course, as he's been handed a mid-season break by the club. Ja sam mislio da je zajebancija da je on i dalje na Jamajki...
copkillah Posted January 10, 2015 Posted January 10, 2015 pa neka odmori malo, previše je toga na njegovim nejakim leđima
copkillah Posted January 10, 2015 Posted January 10, 2015 Lukas bolje i dalje ispucava glavom nego Lovren
MiddleClass Posted January 10, 2015 Posted January 10, 2015 Mrtvi Markovic sinuo precku i izbio mi pare iz dzepa. Pu! :) Strah me sta ce biti sa Liverpulom kad udje Riki Alvarez.
Recommended Posts