MancMellow Posted January 1, 2015 Posted January 1, 2015 (edited) Sada će LVG da se vadi na previše utakmica za kratko vreme (iako su odigrali najmanje utakmica ove sezone). sve bih imao razumevanja do izmena Ali ti da stavis 1 totalno lightweight igraca kao Januzaj u ovo grotlo umesto punokrvnog Engleza i onda izvadis centarfora koji je dao gol i najvise grize od svih napadaca...hteo sam da razbijem ekran. Edited January 1, 2015 by MancMellow
MocaVukotic Posted January 1, 2015 Posted January 1, 2015 hteo sam da razbijem ekran. vidi ti mirnog i povučenog profesora... ajoj šta ti je rat
MancMellow Posted January 1, 2015 Posted January 1, 2015 vidi ti mirnog i povučenog profesora... ajoj šta ti je rat stoke away - dobar opis
Weenie Pooh Posted January 1, 2015 Posted January 1, 2015 Ti mirni i povučeni su uvek najsumnjiviji. A još kad su sektaši, ih. Leicester izveo neku kombinovanu postavu za Liverpool, rotatio est mater studiorum. Rodžersaru boli uvo, zašto da menja tim koji nezaustavljivo pobeđuje već dve utakmice za redom...
copkillah Posted January 1, 2015 Posted January 1, 2015 Zamalo da Minjoleu bude odrađen Fabio Aurelio...
Weenie Pooh Posted January 1, 2015 Posted January 1, 2015 Lončarević provocira Coltranea, "sreća što nismo videli rani gol" :D Lovren ipak ne mora da uđe?
Muwan Posted January 1, 2015 Posted January 1, 2015 sve bih imao razumevanja do izmena Ali ti da stavis 1 totalno lightweight igraca kao Januzaj u ovo grotlo umesto punokrvnog Engleza i onda izvadis centarfora koji je dao gol i najvise grize od svih napadaca...hteo sam da razbijem ekran. Cifre ne lažu, čovek je sve lepo uneo u beleške, kvantifikovao i izračunao. Kada jednog dana bude usred neke drame izvadio Runija i na njegovo mesto ubacio rezervnog golmana ima da znaš da iza toga stoji ozbiljna matematika.
Weenie Pooh Posted January 1, 2015 Posted January 1, 2015 Jebao ih kombinovani prenos. Dva puta ništa je i dalje ništa!
Muwan Posted January 1, 2015 Posted January 1, 2015 Браво, Бијафра! Nisi ga jedini stavio za kapitena, samo da znaš :p Dobra tekma na Svetoj Mariji. Soton lepo veze po levom krilu, Sanchez raspoložen mada dobija ozbiljne batine, oba vezna reda prilično džentlmenski dopuštaju protivniku brzo prenošenje lopte kroz sredinu.
Recommended Posts