John Coltrane Posted December 30, 2014 Posted December 30, 2014 I tako...Chelsea jesenji prvak, a u četvrtak počinje prolećni deo prvnstva :D Da skupimo isto ovoliko bodova i iz drugog dela, mislim da je to ove sezone top 4 skoro siguran, a mislim da je to realno, možda i bod, dva više, tj bila bi katastrofa za LVG-a da uzme manje. Sad 3. ili 4. ...videćemo, zavisiće od Arsenalove forme, oni su mi nekako najveća "nepoznanica". Liverpool ne može ovako loše da odigra drugi deo, kapiram da će uzeti bar 10 bodova više nego u prvih 19 mečeva. Neko će još tu da se ušunja u prvih 6 od So'tona i WHU-a. Chelski prvak, od te prognoze ne odustajem :D Boktecovece ti poceo ko Praslin sa kalkulacijama :D. Strotamn
MancMellow Posted December 30, 2014 Posted December 30, 2014 Boktecovece ti poceo ko Praslin sa kalkulacijama :D. Pa...opstanak je definitvno obezbedjen, te onda valja napasti next big thing - top 4 :D
Mercuzzio Posted December 31, 2014 Posted December 31, 2014 Jonjo popio kaznu za laktanje. Ali ovo Sterlingovo je ochigledno dozvoljeno...
Прслин Posted December 31, 2014 Posted December 31, 2014 Pa...opstanak je definitvno obezbedjen, te onda valja napasti next big thing - top 4 :D Још 6 бодова за вас и 11 за нас.
Mercuzzio Posted December 31, 2014 Posted December 31, 2014 al si se navadio na Sterlinga... gadan mi je od onda kad je pretukao devojku i izvukao se sa tim
copkillah Posted December 31, 2014 Posted December 31, 2014 pretukao? ako dobro pamtim, zar taj slučaj nije odbačen jer nije bilo dokaza za tako nešto?
Mercuzzio Posted December 31, 2014 Posted December 31, 2014 kao shto Gerrard nije pretukao DJ-a jer nije hteo da mu pusti Phil Collins-a
copkillah Posted December 31, 2014 Posted December 31, 2014 sledeći put ubaci i OJ Simpsona u priču ako je ikako moguće. mislim okej, ako si siguran da je tako, neću ni da pokušavam da to promenim, samo me je interesovao razlog za mržnju prema Golden boyu.
Mercuzzio Posted December 31, 2014 Posted December 31, 2014 (edited) kakva mrznja. samo sam napisao da se izvukao za ochigledan crveni i da to josh nije ni sankcionisano posle utakmice. da je Suarez to uradio popio bi 5 utakmica minimum, ali poshto je zvezda engleskog fudbala i reprezentacije u pitanju onda nema veze. njima se sve oprashta. zato sam i Gerrard-a spomenuo. Edited December 31, 2014 by Mercuzzio
ArleKino Posted December 31, 2014 Posted December 31, 2014 (edited) Realno, i ovdje je trebao fasovati crveni karton, ali drot nije htio kvariti spektakl. Englez, mlad, zna lopte, a usto udarnički radi na natalitetu nacije...nije ni čudo da ga paze. Elem, Wenger rekao da nema ništa od odlaska Podolskog i da je cijela priča iz Intera "džouk bre". Edited December 31, 2014 by ArleKino
copkillah Posted December 31, 2014 Posted December 31, 2014 kakva mrznja. samo sam napisao da se izvukao za ochigledan crveni i da to josh nije ni sankcionisano posle utakmice. da je Suarez to uradio popio bi 5 utakmica minimum, ali poshto je zvezda engleskog fudbala i reprezentacije u pitanju onda nema veze. njima se sve oprashta. zato sam i Gerrard-a spomenuo. Koliko je ovaj Sterling odvratan igrač... Vidi se da je stasavao uz Suareza ako ovo nije hejt, ne znam šta je i da, tačno je da je to najlicemernija liga na svetu.
Mercuzzio Posted December 31, 2014 Posted December 31, 2014 pa nije mrznja nego, kako mladi kazhu, bacanje hejta... ne volim takve igrache, ali mrzeti je malo prejaka rech
copkillah Posted December 31, 2014 Posted December 31, 2014 u pravu si, ima razlike između mržnje i hejta, hejt razumem, moja greška :)
crtamOrasi Posted December 31, 2014 Posted December 31, 2014 @ MM Dobro, poznato je da se mi ispalimo samo kada prodamo stopera
Recommended Posts