porucnik vasic Posted December 26, 2014 Posted December 26, 2014 (edited) Moćni Liverpul pokorio Turf Moor! Како сам се људски изнервирао. Гризох нокте као да у последњих 10 минута су играли са Реалом у финалу за Ушатог. Edited December 26, 2014 by porucnik vasic
Weenie Pooh Posted December 26, 2014 Posted December 26, 2014 Ja prespavao drugo poluvreme, probudio se taman na vreme da vidim snimak Sterlingovog gola na kraju. Verujem da se ništa zanimljivo nije desilo osim toga?
porucnik vasic Posted December 26, 2014 Posted December 26, 2014 Ja prespavao drugo poluvreme, probudio se taman na vreme da vidim snimak Sterlingovog gola na kraju. Verujem da se ništa zanimljivo nije desilo osim toga? Ужас.
Weenie Pooh Posted December 26, 2014 Posted December 26, 2014 Znači ovako, samo treba da stoji LFC grb a ne Marlon Brando:
Cane Vukic Prebranac Posted December 26, 2014 Posted December 26, 2014 Ja prespavao drugo poluvreme, probudio se taman na vreme da vidim snimak Sterlingovog gola na kraju. Verujem da se ništa zanimljivo nije desilo osim toga? You did well.
MiddleClass Posted December 26, 2014 Posted December 26, 2014 Bravo za Liverpul i Soton! Rodzersara i Kuman opet gaze!
ArleKino Posted December 26, 2014 Posted December 26, 2014 Arsene namjerava sprziti Alexisa tako sto mu ni danas, u objektivno najlaksoj utakmici praznicnog rasporeda, ne daje odmor nego krece u prvih 11. Ni Girouda nije postedio - umjesto da ga cuva za Praslina i Najskupljeg, igrace mu protiv QPR-a. Rosicky i Coquelin u sredini, Cazorla ispred njih, Alexis, Welbeck i Giroud u napadu. U odbrani Debuchy nazad na desnog beka, Mertesackeru se pridruzuje Nacho, a lijevo Gibbs. Mislim da je ovo bila tekma za Campbella i Podolskog, ali eto...
Прслин Posted December 26, 2014 Posted December 26, 2014 Зна професор да је трс'о следећу, па бар данас неки бод да избунари.
radisa Posted December 26, 2014 Posted December 26, 2014 Ja prespavao drugo poluvreme, probudio se taman na vreme da vidim snimak Sterlingovog gola na kraju. Verujem da se ništa zanimljivo nije desilo osim toga? Ono što je Minjole radio, nije ni horor... Ono je neopisivo... Definitivno, biće da neki golman dolazi...
John Coltrane Posted December 26, 2014 Posted December 26, 2014 @ Arle Stvarno bolje i da je ostao na klupi.
Recommended Posts