MancMellow Posted December 22, 2014 Posted December 22, 2014 U skladu s tim bih samo dodao da ovo crno sto viri Welbecku ispod znaka Pume nije noga. Tacno. To i Valenciji ljudi misle da iz leve nogavice ide noga, pa se cude sto je ne koristi...
189- Posted December 22, 2014 Author Posted December 22, 2014 opet gojko. majke mi sad cu potraziti neki ruski stream
189- Posted December 22, 2014 Author Posted December 22, 2014 kako mrzim ove mesare iz stokea. jebo im pas mater
porucnik vasic Posted December 23, 2014 Posted December 23, 2014 Inace samo da primetim koliki ste vi navijaci najengleskijeg amateri... kukali ste sto Rodzersara ne vadi te Skrtela te Lalanu kad ono ovi ga pospremise sampionski u poslednjoj minuti. Rodzersara je vizionar. Шкртел је крив само за два гола на утакмици.
Weenie Pooh Posted December 23, 2014 Posted December 23, 2014 Pa dobro, više je kolektivna odgovornost. Kod prvog potpuno nepotrebno poklonjen slobodnjak, a onda puštanje igrača Arsenala da se tri puta dodaju glavom u i oko peterca, Škrtel koga je naskočio Debuchy je bio samo poslednji od tih duela. Kod drugog takođe opšti zbun, jedno petorica odbrambenih je bilo pred golom protiv samog Girouda, a niko nije ni pokušao da stane ispred njega. Lepo je Arsenal zbrzao kontru, ali ako imaš trojicu štopera za očekivati bi bilo da makar jedan od njh pokuša da zatvori protivničkog centarfora. Škrtel je gledao u loptu, leđima okrenut Giroudu, ostali ne znam gde su i šta su gledali.
Weenie Pooh Posted December 23, 2014 Posted December 23, 2014 Inače kad je odbrana u pitanju, Rafa prepisuje Rodgersove ovosezonske inovacije. Ovde mu je Albiol u ulozi Lovrena: http://www.dailymotion.com/video/x2d58mr_carlos-tevez-goal-juventus-vs-napoli-1-0-22-12-2014_sport
copkillah Posted December 23, 2014 Posted December 23, 2014 Mirror kaže da je Čehov agent rekao Liverpulu da pošalju ponudu. Dosadašnje iskustvo mi govori da se ne nadam previše, ali...
porucnik vasic Posted December 25, 2014 Posted December 25, 2014 Mirror kaže da je Čehov agent rekao Liverpulu da pošalju ponudu. Dosadašnje iskustvo mi govori da se ne nadam previše, ali... Коначно нешто што би у трансфер политици имало смисла.
ducca Posted December 25, 2014 Posted December 25, 2014 Liverpoola, ali ne i Chelsija. Sto bi ostali bez verovatno najbolje rezerve na planeti. Jedino ako mu na racun starih zasluga ne odobre transfer inace nema nikakvog smisla.
Weenie Pooh Posted December 25, 2014 Posted December 25, 2014 Ali bi otvorili prostor pod Platinijevim salary capom da plate npr. Benou Kurtou koliko zaslužuje. Golman veteran tog kalibra verovatno ima preveliku platu za sedenje na klupi...
MancMellow Posted December 25, 2014 Posted December 25, 2014 Nije nemoguce. Kao sto smo videli prosle godine Mourinho nema problem da skupo proda kvalitetnog igraca klubovima koje u tom momentu ne vidi kao konkurenciju. Bila bi odlicna akvizicija za Pool,jedino sto mislim, takodje znajuci Mourinha, da nema sanse da ga dobiju za kikiriki.
John Coltrane Posted December 25, 2014 Posted December 25, 2014 A onda ce rezerva biti vojvodinin Delac?
Recommended Posts