MancMellow Posted December 21, 2014 Posted December 21, 2014 Da jbt, šta je s njim? Dao gol Chelskom i od tada, šta, za kaznu pase klupu?
Weenie Pooh Posted December 21, 2014 Posted December 21, 2014 Pa Lucas i Allen su toliko dominantni da ga je Rodgers prosto smetnuo sa uma. Ili to, ili ima nešto protiv Nemaca turskog porekla (v. The Nuri Sahin Fiasco).
yolo Posted December 21, 2014 Posted December 21, 2014 kakav je ovo bio duel kljastih i nemocnih na enfildu. zapravo mi je fascinantno kako se i poneki dobar strani igrac ekspresno presamiti u drvo pod teretom premijeršipa. ne znam šta je bilo zabavnije, evnusi u crvenom sa posedom, šutom lopte i ne znam kojom još statistikom od 80% ili ovi midžeti u žutom. šteta što nije bilo 6:6 (kao da bi ovaj arse mogao 6 puta da šutne na go).
Malvo Posted December 21, 2014 Posted December 21, 2014 (edited) Borini umesto Markovica. Na koju magiju on igra u Liverpulu. On je ko rodjen za Votford, Ipsvic... bez obzira na glup crveni, borini je u ovom momentu bolji igrač od markovića. markec je u najboljem slučaju neki poor man's aron lenon, s tom razlikom da taj nivo tek treba da dostigne, bolno ga je gledati kako sve vreme pokušava da gurne loptu i pretrči igrača (usput, bez neke ideje šta bi nakon toga uradio s loptom), što mu prođe u možda jednoj od tri situacije. nije za njega pl - dribling nikakav nema, za špica ni završnicu, a na brzinu može da se vadi u italiji ili španiji, ovde teško. inače, i arsenal i liverpul veoma loši, na kraju su sva četiri gola i došla posle budalastih grešaka: prodata lopta na sredini da li velbeka ili oksa, pa glupavi slobodnjak i još gluplja reakcija škrtela, eto taj treći i nekako, a četvrti dolazi kao rezultat defanzive sa igračem više i ostavljanja najboljeg protivnikovog skakača samog posle kornera. i jedni i drugi u dupe da se šutiraju ako se dogegaju do četvrtog mesta, venger i ima iskustvo u tome, no ove sezone ima dosta kandidata za ta dva mesta, a on izgleda pogubljeniji nego ikada. Edited December 21, 2014 by Malvo
MancMellow Posted December 21, 2014 Posted December 21, 2014 na brzinu može da se vadi u italiji ili španiji, ovde teško. ja moram da priznam da je meni ovo novost
Cane Vukic Prebranac Posted December 21, 2014 Posted December 21, 2014 Забавна утакмица. На оваквима би Суарез и Аршавин дали по пет голова.
ToniAdams Posted December 21, 2014 Posted December 21, 2014 nema pravde u kosmosu ako bilo jedni, bilo drugi odu u ligu sampiona. elem, otkad pratim vengera, a pratim ga otkad je u arsenalu, ovo mu je mozda najdebilnije vodjenje ekipe.
Cane Vukic Prebranac Posted December 21, 2014 Posted December 21, 2014 Неодлазак у ЛШ био би свилен гајтан за Венгера. Константно играње тамо годинама уназад га је и држало на клупи.
ArleKino Posted December 21, 2014 Posted December 21, 2014 pa tomu se i nadam Nema od toga nista. Na godisnjem sastanku je predsjednik Arsenala Chips Keswick rekao: "Kad menadzer ima plan, mi ga podrzavamo. Ako nema plan, mi sutimo." To je ta logika. Wenger ce ostati jos 2,5 godine do kraja ugovora i onda otici u penziju.
ToniAdams Posted December 21, 2014 Posted December 21, 2014 pa jebote, sta je on, neki dule vujosevic?
ArleKino Posted December 21, 2014 Posted December 21, 2014 pa jebote, sta je on, neki dule vujosevic? Otprilike. Nikad nije zavrsio ispod 4.mjesta, nikad ispod Tottenhama, posluje u plusu, konstantno u Ligi prvaka, osvojio tri titule, pet kupova...
Weenie Pooh Posted December 21, 2014 Posted December 21, 2014 Ali nije se nikad plasirao na Final Four -_- Poređenje kvari i to što posluje u plusu, ali ajde...
ArleKino Posted December 21, 2014 Posted December 21, 2014 Ali nije se nikad plasirao na Final Four -_- Poređenje kvari i to što posluje u plusu, ali ajde... Igrao je Final Four, dvaput (finale 2006. i polufinale 2009).
Weenie Pooh Posted December 21, 2014 Posted December 21, 2014 (edited) To je CL, a ne Euroleague. Plus je po broju klupskih titula bliži nekom tamo Žeravici nego 1 Vujoševiću. Edited December 21, 2014 by Weenie Pooh
Recommended Posts