Weenie Pooh Posted December 17, 2014 Posted December 17, 2014 (edited) A Sterling zabio još jedan, ovog puta bez Markecove pomoći :o Dršte gaće, Arlekinovci... Bournemouth igra jedinu moguću igru protiv koje čak i Rodgersov raspali tim može da dominira - potpuno pasivan bunker, totalna neefikasnost u kontri, komični solo performansi u odbrani. Edited December 17, 2014 by Weenie Pooh
copkillah Posted December 17, 2014 Posted December 17, 2014 Sterling inverzni Samson, slabost mu je bila u kosi
Weenie Pooh Posted December 17, 2014 Posted December 17, 2014 Sad prisilno ošišati Balotellija i pustiti ga na Arsenal. A za odbranu već ne znam koga bi mogli da ošišaju i da li bi pomoglo...
ArleKino Posted December 17, 2014 Posted December 17, 2014 Lovren povredio prepone Bas nemamo srece sa ozljedama ove sezone.
copkillah Posted December 17, 2014 Posted December 17, 2014 Bas nemamo srece sa ozljedama ove sezone. Ja još ne smem da se radujem, prerano je...
ArleKino Posted December 17, 2014 Posted December 17, 2014 Ne znam bas da ima previse logike u stavljanju najjaceg tima u COC-u 4 dana prije utakmice sa konkurentom za mjesto u Ligi prvaka, ali dobro.
Mercuzzio Posted December 17, 2014 Posted December 17, 2014 inache Adebayor je otishao u Togo zbog "personal reasons". a tamo...
archi Posted December 17, 2014 Posted December 17, 2014 http://www.anfield-online.co.uk/lfc-news/2014/liverpool-drawn-chelsea-league-cup-semi-finals/
radisa Posted December 17, 2014 Posted December 17, 2014 Ne znam bas da ima previse logike u stavljanju najjaceg tima u COC-u 4 dana prije utakmice sa konkurentom za mjesto u Ligi prvaka, ali dobro. Konkurenciji za šta? Si ti lud bre... L'pool da završi 6-7 i da se lupaju nogamau dupe od sreće...
copkillah Posted December 18, 2014 Posted December 18, 2014 Konkurenciji za šta? Si ti lud bre... L'pool da završi 6-7 i da se lupaju nogamau dupe od sreće... Ne baš, ova sezona je takva da je apsolutno sve moguće i ništa nije isključeno. Eno pogledaj samo Njukasl, od pozicije ispod crte, do pozicije za LŠ (i nazad ). Mislim da će ovo biti sezona sa najviše promena otkako pamtimo, eto, zar nije Čelsi imao 8 poena prednosti u jednom momentu, a sada ih jedan poraz deli od prepuštanja prvog mesta Sitiju. Naravno, ovo za nas™ važi pod uslovom da se dovedu prava pojačana. Ne znam da li će galvanizacija™ opet da upali.
ArleKino Posted December 18, 2014 Posted December 18, 2014 Konkurenciji za šta? Si ti lud bre... L'pool da završi 6-7 i da se lupaju nogamau dupe od sreće... Sve je moguće, što reče copi. Arsenal nikako da uhvati ritam pobjeda, Wenger ima više odbrambenih i veznih igrača u bolnici nego na raspolaganju, Koscielny (najbolji Arsenalov igrač u posljednjih godinu i po dana) ima upale tetiva koje ga ubivaju, Mertesacker bez njega igra 40-50 posto slabije, a sudije su ove sezone uglavnom bile 12. suparnički igrač, i to bukvalno od prvog kola. Liverpool nije puno lošiji tim od Arsenala (trenutna razlika je 5 bodova), protiv Uniteda su surovo kažnjeni za gađanje De Zemlje (baš kao i Arsenal prije par sedmica), a to nije više pitanje odlaska Suareza, dolaska Budalotellija i nedolaska top-igrača u vezni red nego ozljede Sturridgea (recimo, United su prošle sezone na Anfieldu dobili 1:0 iako nije igrao Suarez zbog grižnje Ivanovića). Druga je stvar što mi nije jasno, ali nikako, zašto Rodgers manje-više najbolji tim drži 90 minuta na terenu u Liga-kupu protiv tima iz Championshipa, a igraju za 4 dana protiv Arsenala koji u utakmicu ulazi sa 8 dana odmora.
Recommended Posts