ArleKino Posted December 14, 2014 Posted December 14, 2014 Tolerisao se Rajli, tolerisao se Veb. Zato Englezi kao reprezentacija nikada ništa neće uraditi, karma. +1000000000000 Riley se i dalje toleriše. On je glava PGMOL-a.
archi Posted December 14, 2014 Posted December 14, 2014 Svaka čast Mančesteru na poluvremenu. Ipak ne mogu da se otmem utisku da su oba tima u manjoj ili većoj banani. Liverpool trenutno u nešto većoj. Ova tekma ne može da se poredi sa derbijima od pre par sezona. U odnosu na Real vs Barsa, ovo je nula. Dobro je što ni Liv ni Manč ove sezone neće biti u prilici da igraju sa ovim ekipama.
copkillah Posted December 14, 2014 Posted December 14, 2014 Upravo to, da se nije tolerisao, ne bi mogla ova sramota danas da prolazi. Mislim ne samo ovo DANAS već generalno.
MancMellow Posted December 14, 2014 Posted December 14, 2014 Verovatno je bio ofsajd, tj i meni se cini da je RVP dotakao loptu. Mi smo bas onakvi kakvi sam mislio da cemo biti (nista posebno), ali vi ste losiji, iako "zivahni". Sansa za LFC je da umuvaju gol, neko od ove cetvorice dobije drugi zuti, i onda do kraja jos jedan eventualno.
ArleKino Posted December 14, 2014 Posted December 14, 2014 Dobro je što ni Liv ni Manč ove sezone neće biti u prilici da igraju sa ovim ekipama. Jes' vala, moglo bi se desiti da, štajaznam, Real dobije 3:0 na Anfieldu...
John Coltrane Posted December 14, 2014 Posted December 14, 2014 (edited) Upravo to, da se nije tolerisao, ne bi mogla ova sramota danas da prolazi. Mislim ne samo ovo DANAS već generalno. Mislim da se i Sterling propisno osramotio danas. edit: Evo i Balotelija, crveni iz keca u kec. Edited December 14, 2014 by John Coltrane
Weenie Pooh Posted December 14, 2014 Posted December 14, 2014 Ma pusti ga Arle, ta se verovatno nije igrala na Anfieldu, da se igrala na Anfieldu bilo bi 3-0 za Liv. Verovatno je bio ofsajd, tj i meni se cini da je RVP dotakao loptu. Mi smo bas onakvi kakvi sam mislio da cemo biti (nista posebno), ali vi ste losiji, iako "zivahni". Sansa za LFC je da umuvaju gol, neko od ove cetvorice dobije drugi zuti, i onda do kraja jos jedan eventualno. Atkinson začudo nije mnogo loš danas, pokazuje kartone dosta smisleno za svaki start s leđa ili očigledan nameran faul. (To što biste vi hteli da je svaki Škrtelov bodiček žuti, to je samo vaš problem.) Kladim se da će sad da krene očinsko opraštanje drugog žutog, i na kraju će da isključi nekog zbog prigovora. 4-1 konačan rezultat.
copkillah Posted December 14, 2014 Posted December 14, 2014 Mislim da se i Sterling propisno osramotio danas. edit: Evo i Balotelija, crveni iz keca u kec. Pričamo o suđenju ako nisi skontao
189- Posted December 14, 2014 Author Posted December 14, 2014 Jes' vala, moglo bi se desiti da, štajaznam, Real dobije 3:0 na Anfieldu... balotelli fauliran -> kontroverza
John Coltrane Posted December 14, 2014 Posted December 14, 2014 Pričamo o suđenju ako nisi skontao Znam, krivo je sudjenje sto Sterling ni 1 na 1 ne moze da resi. Sent from my iPhone using Tapatalk
Recommended Posts