Jump to content
IGNORED

Premier League 14/15

189-

Recommended Posts

Posted

Previse igraca fali sa obe strane za bilo kakav smisleni utisak.

• Replies 11k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Weenie Pooh

1329

• MancMellow

849

• John Coltrane

665

• 189-

613

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Da l' sam jedini budan? :D

LVG izveo ozbiljan tim na pocetku

Posted (edited)

Pljus. LVG rekao odma da se ide na titulu, ovo je tim sa sampionskim mentalitetom samo treba malo posloziti taktiku ( :sleep: ) i ostale zajebancije van terena. Radi se na sistemu 3-5-2. Nazad poceli Smalling-Evans-Jones (sve sto ima od stopera) tako da je sasvim realno da ce 2 DC da stignu. I ne bi me iznenadilo da je de Vrij jedan od njih posto je starosedelac u njegovom sistemu.

Inace LA raspad, odbrana na nivou Jelen lige, nisu bas neko merilo. Roma zato jeste  :fantom:

Edited by ducca
Posted

Nisam mogao, jbg. Skinucu i odgledacu natenane. 

7-0 :D

Posted

Pljus. LVG rekao odma da se ide na titulu, ovo je tim sa sampionskim mentalitetom samo treba malo posloziti taktiku ( :sleep: ) i ostale zajebancije van terena. Radi se na sistemu 3-5-2. Nazad poceli Smalling-Evans-Jones (sve sto ima od stopera) tako da je sasvim realno da ce 2 DC da stignu. I ne bi me iznenadilo da je de Vrij jedan od njih posto je starosedelac u njegovom sistemu.

Inace LA raspad, odbrana na nivou Jelen lige, nisu bas neko merilo. Roma zato jeste  :fantom:

Je li on stalno igra u tom sistemu, mislim na 3 defanzivca. Nije mi jasno zasto su YU ekipe odustale od toga i pokusale se prilagotiti sistemu koji im nikada nije nesto lezao.

Posted

De Fraj nije baš igrač za Mančester, a 3-5-2 u Engleskoj teško da može da bude legitimna taktika za borbu za titulu. Ne verujem da će LvG to da si priušti, mada, kako je sve ukazivalo da će na WC Holanđani pozitivno diznenade, sad intuitivnost sugerira suprotno. Problematično je i to što će ostala pojačanja da dovodi na kraju priprema.

Posted (edited)

fala. utisak 1) LA su, jbg, daleko od kvaliteta buducih protivnika :D 2) Herrera je real deal - to se vidi bez obzira ko je protivnik. 

Borris - ono sto znamo za sigruno je da United moze da se pozdravi sa 4-4-2 dok je on menadzer, a mislim da cemo i 4-2-3-1 retko da gledamo. Ja licno ne ljubim mnogo 3-5-2 i njegove derivate, da ne pricam sto je United najjaci upravo na napadacima koji igraju "in the hole" i spicevima, a cisto po broju igraca i na krilima, a najslabiju u CBovima i MCovima, pa bi za tu taktiku kao stalnu bilo potrebno jos dobrano sopingovati i prodavati do kraja avgusta. A i ovo sto Kralj kaze - ne znam koliko je to taktika za Englesku (mada je Unitedu, po sadasnjem rooosteru™ ove godine realisticna borba za top 4, a ne za titulu, no dobro). Ja bih mnogo vise voleo da gledam LVG-a u izvedbi 4-3-3, to bi mi bilo super. 

Edited by MancMellow
Posted

Znači, neće se razbacivati novcem da bi doveli zvučna imena, nego će se razbacivati novcem da bi doveli polugrače koje niko drugi neće.

Osam miliona za trećeg levog beka Čelsija, i nije dosta. Osam miliona funata, ej. Onda deset za Remijevu srčanu manu, dvadeset za Lovrena... 

Posted

Ben Davies potpisao za Tottenham i debitovao sinoc protiv Toronta

Posted

Van gal je promenio taktiku holandjanima, koju igraju 30 godina. Zato ne vidim razlog da se u mancesteru suzdrzava od eksperimenata.

Posted

Errm, ja vidim - imamo™ samo tri centarhalfa. Drugo, to sto kaze i to je 100% u pravu - holandski igraci su prilicno takticki "pismeniji" od ostrvskih. Ali, naravno, nek radi sta zna, ako dodju rezultati bas me briga. Ali mora da se kupi bar jos jedan CB. 

Posted

3-5-2 је генијално решење за играче које Ван Гал има: Валенсија је и раније играо или бека или крило па сада може то да ради истовремено, Шоу са својом брзином и прегледом игре (не и дриблингом и центаршутом, за сада) подсећа на једног другог бека Саутемптона који је кроз каријеру гурао уз леву аут линију све до полушпица и Мадрида, а остала три места у средини захваљујући томе могу да буду послагана dmc/mc/mc, dmc/mc/amc, mc/mc/amc или mc/amc/amc - како год да затреба у зависности од форме, противника или повреда.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...