Jump to content
IGNORED

Premier League 14/15

189-

Recommended Posts

• Replies 11k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Weenie Pooh

1329

• MancMellow

849

• John Coltrane

665

• 189-

613

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Giroud redovito zabija Newcastleu.

Welbeck napravio faul na Janmaatu kod poništenog gola...ili nije?

Posted

Jab reko da nije, njuka ne može da se sastavi

Posted

Kako im je sad izvukao ovaj "faul" Dumetta nad Sanchezom dva metra van šesnaesterca, samo on i pomoćnik znaju. Najviše me nervira to solomonsko suđenje - znam da nije penal, ali ajde bar da im dam slobodnjak za svaki slučaj, da se niko ne ljuti.

Posted (edited)

Kako im je sad izvukao ovaj "faul" Dumetta nad Sanchezom dva metra van šesnaesterca, samo on i pomoćnik znaju. Najviše me nervira to solomonsko suđenje - znam da nije penal, ali ajde bar da im dam slobodnjak za svaki slučaj, da se niko ne ljuti.

Englezi drže do tradicije, a njihovi suci su tradicionalno užas.

EDIT: recimo, Mason drži do Webbove ideje da rani tekvando-faulovi nisu vrijedni crvenog kartona (Tiote).

CAZORLA! :Hail: :hail:

Edited by ArleKino
Posted

Kako igra Sanchez, uzivanje za gledati. 3-0.

Posted

Branjenje prekida, međutim... Dixon se krsti i lijevom i desnom (bar mislim, nije ga prikazalo).

Posted

Na kraju fina pobjeda, 4:1, Santi za 30.rodjendan sebi poklonio dva gola. Iduce kolo je Weenie u gostima. Kad bi se Koscielny vratio dotad, bilo bi super.

Posted

LFC dres za 2015/16 :isuse:

LiverpoolNewBalance.jpg

Karirano plus štrafte, mogli bi na šorc da stave dijagonalne, da bude još veselije...

Posted

Možda ako se oko dizajna bude pitao ovaj gospodin

vMZzGdD.jpg

Posted

Angažovanje New Balance za izradu dresova je već znak ozbiljnog i sistemskog prsnuća.

Posted (edited)

Angažovanje New Balance za izradu dresova je već znak ozbiljnog i sistemskog prsnuća.

25 mil £ po sezoni i to su potpisali pocev od 2012/2013 (sezonu pre toga Liverpul zavrsio osmi.)

Edited by Zavrzan
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...