Weenie Pooh Posted December 13, 2014 Posted December 13, 2014 Kakve veze ima skor u Milanu, ako se uzima kao aksiom da su danas obojica beskorisni (ali jedan nekad nije bio)? Jesi li ti proverio kakav je skor imao Sturridge prošle sezone u EPL?
189- Posted December 13, 2014 Author Posted December 13, 2014 pa ima veze jer je jedan bas otisao odatle a drugi mu zauzeo mesto. ne treba bolji pokazatelj koji igrac koliko vredi i koliko je dobar. evo uporedjujemo igraca za kojeg se platilo 20 miliona evra i igraca kojeg niko ne zeli u ekipi. jedna sezona sturridgea, gde je citav tim igrao iznad svojih mogucnosti. dok balotelli nije dao 10 gola u sezoni samo jednom u poslednijih 7 godina. pricali smo vec o balotellijevoj situaciji u liverpoolu. previse se kenja po njemu. obicno to zasluzuje ali ne u tolikoj meri.
MancMellow Posted December 13, 2014 Posted December 13, 2014 Ниси. Ok Juzni - nastao fudbal (zvanicno, moderni) Juzni - not posh Severni - posh (delom) Severni vs East Lancs - klasne razlike, gledanje sa visine to je bilo to
MancMellow Posted December 13, 2014 Posted December 13, 2014 (edited) @Manc: Ja bih čitao knjigu na ovu temu da je napišeš, majke mi, ali nemoj samo da izjednačuješ popkulturni identitet sa besmisleno budženim fudbalskim rivalitetom. Neki stepen neukusne agresije u lokalnom rivalitetu je uvek bio prisutan, ali to Man Utd i LFC nikad nisu bili, ma koliko neki komentatori/najavljivači povremeno trubili o "derbiju severozapada", to je fiktivna konstrukcija. Paaa, ono, mislim da je to bas onako malo "srednjeklasno" ili "nizesrednjeklasno" rivalstvo, posto recimo tamo jos negde od druge polovine 70-tih i naravno 80-tih najcuveniji ispadi Red Army i MIB nisu bili sa Scouserima (kako su se bese zvali...nesto Uchreens, tako nesto, zaboravio sam) - a to je neki "talog" obe grupe navijaca. Ono sto (sada) mislim da je budzeno to je ono povezivanje sa industrijskom revolucijom i bla bla... Ok, da, tada je bilo necega, ali sam u medjuvremenu provalio da se na silu povezuje sa rivalstvom sa kraja XX veka i sadasnjim. Edited December 13, 2014 by MancMellow
MiddleClass Posted December 13, 2014 Posted December 13, 2014 Što Fabregas ne igra? Sitiju Poco u napad. Joveta i Dzeko ni na klupi.
Calavera Posted December 13, 2014 Posted December 13, 2014 Fabregas je suspendovan, 5 zutih. Dzeko je trebalo da pocne, ali se sjebao na zagrevanju...
MiddleClass Posted December 13, 2014 Posted December 13, 2014 Pršti kod Prslinovaca, a od njega ni glasa.
189- Posted December 13, 2014 Author Posted December 13, 2014 lampard se izjednacio sa henryjem po broju golova u pl
189- Posted December 13, 2014 Author Posted December 13, 2014 ociglednije igranje rukom nije moglo da bude a foy ladno nije pokazao na belu tacku.
MiddleClass Posted December 13, 2014 Posted December 13, 2014 Tadić nije iskoristio penal. Šteta za Soton, bolji su i danas, a izgubiće.
189- Posted December 13, 2014 Author Posted December 13, 2014 lepa akcija kod drugog gola. bane petom izbacio trojicu odbrambenih igraca.
ToniAdams Posted December 13, 2014 Posted December 13, 2014 jebiga, izgleda da se sautempton zbilja poceo raspadati :(
Recommended Posts