ArleKino Posted July 23, 2014 Posted July 23, 2014 ... Bujrum nazad! :) Juče se nešto pisalo kako bi Veliki Debeli Ružni Sam mogao potrošiti koji dinar na Carla Jenkinsona pa eto, možda vam prelazni rok još uvijek nije gotov. (Ovog puta nije moša kao sa Djourouom i Gervinhom, stvarno su nešto pisali o Jenkinsonu i West Hamu. :D ) Ne znam kako ćete bez Joea Colea kojem se ispunio životni san da igra sa Phillippeom Senderosom. Na nekim staaaaaaaaaaarim menadžerima su mi njih dvojica bili okosnica šampionskih timova. Zarate je, najblaže rečeno, budala. U Laziju je tokom prve sezone dao hrpu fantastičnih golova da bi kasnije izblijedio i ugasio se. Uhvaćen je kako mjeri kukuruz desnom rukom, a izgovor mu je bio da ne zna ko su bili Hitler i Mussolini. Sa loptom, s druge strane, zna sve živo, odličan je pucač i tehničar. Fulham nastavlja slagati ekipu za budućnost - kupili su Thomasa Eisfelda od Arsenala. Šteta, mali nije loš, ali očito pravu šansu u Arsenalu ne bi dobio još dugo, dugo vremena.
MancMellow Posted July 23, 2014 Posted July 23, 2014 (edited) @Mercuzzio Vi ste se najvise pojacali i to dugorocno, sto ste, mislim, konacno resili pitanje trenera. Dobili ste mladog (well, za taj posao), i mislim veoma talentovanog menadzera. Edited July 23, 2014 by MancMellow
Mercuzzio Posted July 23, 2014 Posted July 23, 2014 To sam ja mislio i za AVB pa se pokazao kao propast... Nadam se da ce Pocchetino da ostane makar 3-4 godine
ducca Posted July 23, 2014 Posted July 23, 2014 S Pevcima aka Mamuzama se nikad ne zna. Ako ne dovedu nekog krstenog spica za pocetak nemaju se puno cemu nadati. A ima rupa i u drugim linijama...
Sandens Posted July 23, 2014 Posted July 23, 2014 Andy Carroll ponovo povredjen. i to izgleda do novembra.
Bright Billy Posted July 23, 2014 Posted July 23, 2014 Ala se Stoke nakrcao sa napadacima... Krkic, Odemwingie, Arnautovic, Walters, Jerome, Crouch. krauca ce ari da kupi, jer mu posle par flasa viskija deluje ko idealna zamena za remija...
Mercuzzio Posted July 23, 2014 Posted July 23, 2014 Ari ima najboljeg napadacha PL, Bobija Zamoru... Lepo rekao Ari da je hteo da se malo odmori od fudbala, da ode iz QPR, a onda je Bobi dao gol.
Прслин Posted July 23, 2014 Posted July 23, 2014 (edited) Andy Carroll ponovo povredjen. i to izgleda do novembra. Џаст лајк мај дримс... То је прави чекићарски центарфор! Иначе, сваки Керолов гол за Вест Хем је коштао 9.5 милиона фунти. Edited July 23, 2014 by Прслин
ArleKino Posted July 23, 2014 Posted July 23, 2014 S Pevcima aka Mamuzama se nikad ne zna. Ako ne dovedu nekog krstenog spica za pocetak nemaju se puno cemu nadati. A ima rupa i u drugim linijama... Kod AVB-a je osnovni problem bio visoka zadnja linija, a ako dolazi Oblik iz Labudova, to znaci da se pojacavaju na jedinom mjestu u odbrani koje ne trebaju dirati. Sto se spica tice, glavni problem u prosloj sezoni su im bili nedostatak uputstva za koristenje Soldada i opcenito anemicna igra krila kojima, opet, bekovi nisu pomagali ni najmanje. Mozda me Pochettino uvjeri da je Chadli fudbaler, a Townsendu pomogne da ne ostane very poor man's Arjen Robben. Vertonghenu mora naci konacnu poziciju i postaviti zadnju liniju u skladu sa njegovim limitima. Nego, ko je ovaj Micanovic sto je dosao kod nas na probu?
Прслин Posted July 23, 2014 Posted July 23, 2014 ^ Откад је за стално прешао из Ливерпула. HamburgHammer wrote: Might be cheaper in the long run to arrange some kind of hit on Carroll and terminate him.
Weenie Pooh Posted July 23, 2014 Posted July 23, 2014 Sad vidite zašto je Najskuplji! Fire at will, commander.
Töölönlahti Posted July 23, 2014 Posted July 23, 2014 Pominje se Bešić ozbiljno kao opcija za Everton. Ne verujem da bi u prvoj godini mnogo igrao, ali kul mi je svaki taj transfer za kusur nakon Svetskog, huge step forward za dečka, ne ide se svaki dan iz Ferencvaroša u Premiership.
ducca Posted July 23, 2014 Posted July 23, 2014 Sto se spica tice, glavni problem u prosloj sezoni su im bili nedostatak uputstva za koristenje Soldada Pa da, nisu dovoljno padali u 16 ne bi li ovaj dao 15 golova iz penala
ArleKino Posted July 23, 2014 Posted July 23, 2014 (edited) Pa da, nisu dovoljno padali u 16 ne bi li ovaj dao 15 golova iz penala Sto neko napisa onomad, njegovo ime nije Roberto Soldado nego Roberto Soldado (pen). :D EDIT: navodno je i Liverpool zaganjao Vidala. Edited July 23, 2014 by ArleKino
Weenie Pooh Posted July 24, 2014 Posted July 24, 2014 U Americi crtamOrasijevi protiv FC Dunkin Donuts, 0-0 na poluvremenu, sumnjam da ću moći da odgledam i drugih 45 ove sirotinjske zabave...
Recommended Posts