John Coltrane Posted December 8, 2014 Posted December 8, 2014 Jao pa opet kecelja. Ajmo sad 20min bunkerice. Sent from my iPhone using Tapatalk
John Coltrane Posted December 8, 2014 Posted December 8, 2014 Prvi put otkad znam za sebe da sudija ne svira faul nego dosudi indirekt za igraca koji fauliran pada i u padu uzima loptu da bi sto pre izvro faul. Sad mi je lakse, kad sam i to video. Sent from my iPhone using Tapatalk
Malvo Posted December 8, 2014 Posted December 8, 2014 samo je pitanje dana kad će ova žbunoglava majmunčina nekome oko da istera. ne prođe utakmica da nekome ne uleti lakat u glavu bez ikakve potrebe, nije mi jasno kako ne dobija crveni.
Weenie Pooh Posted December 8, 2014 Posted December 8, 2014 (edited) Kad ne gledaš LFC, Sterling to konstantno radi i naravno da svako malo sviraju za protivnika. Bezobrazan je žestoko, dete kreten. Edit: Mislim na hvatanje lopte da bi se naterao sudija da svira faul, ne na laktanje u glavu :D Edited December 8, 2014 by Weenie Pooh
James Marshall Posted December 8, 2014 Posted December 8, 2014 pošto je vidim u modi da se kače stari postovi kad ispadne da si u pravu, ajde da i ja uskočim u taj voz Krajnje je vrijeme da se mi uključimo u borbu za titulu, a preksutrašnjom pobjedom već smo jednom nogom u LŠ
John Coltrane Posted December 8, 2014 Posted December 8, 2014 Kad ne gledaš LFC, Sterling to konstantno radi i naravno da svako malo sviraju za protivnika. Bezobrazan je žestoko, dete kreten. Edit: Mislim na hvatanje lopte da bi se naterao sudija da svira faul, ne na laktanje u glavu :D Ma ne zezaj bre, to stvarno prvi put vidim. Peta pobeda za redom, samo 1 poraz u zadnjih 10 tekmi. Da ponovim 1 DC i zdravlje i titula je nasa
Weenie Pooh Posted December 8, 2014 Posted December 8, 2014 Ne zezam, ja sam samo ove sezone bar dva puta video da Sterlingu u tim situacijama sviraju handball, i još X puta da sviraju faul kad je uzme u ruke.
James Marshall Posted December 8, 2014 Posted December 8, 2014 In other news, Aguero u autu oko mjesec dana.
Weenie Pooh Posted December 8, 2014 Posted December 8, 2014 Eto, Kunovim komšijama se otvara put do prestižnog drugog mesta na tabeli. Samo treba simpatizeri da malo intenziviraju postojeći diskurs - nemamo pojma, najveći pajseri, seru u gaće, itd., itd.
reginald Posted December 8, 2014 Posted December 8, 2014 Steta za Southampton. Od zadnje tri utakmice, veceras su najbolje izgledali. Ove sezone navijam za njih.
189- Posted December 8, 2014 Author Posted December 8, 2014 Eto, Kunovim komšijama se otvara put do prestižnog drugog mesta na tabeli.
John Coltrane Posted December 8, 2014 Posted December 8, 2014 Eto, Kunovim komšijama se otvara put do prestižnog drugog mesta na tabeli. Samo treba simpatizeri da malo intenziviraju postojeći diskurs - nemamo pojma, najveći pajseri, seru u gaće, itd., itd. Vas je sahranio archi, nama pomaze kukanje.
Weenie Pooh Posted December 8, 2014 Posted December 8, 2014 To ti kažem. Nego, kakva je to novotarija sa Alanom Fordom na avatarima, numem više da vas raspoznajem, da se nije Middleu nešto desilo?
Recommended Posts