Прслин Posted December 7, 2014 Posted December 7, 2014 Џенкинсон игра као змај откад је дошао. Мислим да је кључна промена у игри Вест Хема не долазак Бијафре и Валенсије (то је побољшало реализацију), већ замена О'Брајена и осталих који су се злопатили по левој страни и Демела на десној паром Кресвел/Џенкинсон. То је омогућило и селидбу Даунинга на средину и више опција у свакој фази игре.
zoki Posted December 7, 2014 Posted December 7, 2014 Labudovi pokradeni Sakho dao for rukom pre starta Fabianskog..
John Coltrane Posted December 7, 2014 Posted December 7, 2014 Raduj se Prasline :) Sent from my iPhone using Tapatalk
Прслин Posted December 7, 2014 Posted December 7, 2014 Трећи. У децембру. :unsure: Још само 17 бодова до опстанка. :unsure:
Sandens Posted December 7, 2014 Posted December 7, 2014 (edited) sad sam dosao da pitam da li idemo u ligu sampiona ili ligu evrope, a ti si me vec preduhitrio s opstankom. :P inace, jos jedna bitna promena ove sezone (pored bekova koji probijaju i znaju da upute centarsut, sto si spomenuo) je i to sto imamo 3 odlicna i aktivna napadaca koji konstantno vrse pritisak na protivnicku odbranu kad nemamo loptu u nogama. Edited December 7, 2014 by Sundance Kid
Weenie Pooh Posted December 7, 2014 Posted December 7, 2014 briljantna partija najskupljeg. Gledao sam samo drugo poluvreme, ali lepo ga je videti kako dominira :) Posebno kad se setim kako ga je oterao Veliki Galvanizator jer nije odgovarao njegovom stilu igre, koji je u međuvremenu jedno tri puta izmenio, a trenutno mu napad predvodi Ricky Lambert od koga se očekuje da skače i glavom distribuira lopte
Прслин Posted December 7, 2014 Posted December 7, 2014 sad sam dosao da pitam da li idemo u ligu sampiona ili ligu evrope, a ti si me vec preduhitrio s opstankom. :P Џаст лајк мај дримс, колега, џаст лајк мај дримс. ;)
Recommended Posts