MiddleClass Posted December 6, 2014 Posted December 6, 2014 Ima li osim Stouka, jos neki tim u Engleskoj koji ce danas popodne postici gol? Ima. Siti ce nagrditi Evertona...
San Epifanio Posted December 6, 2014 Posted December 6, 2014 Bilo bi mi draze kad bi se medj strelce upisao neko iz Liverpula il` Totenhema.
JohnnyD Posted December 6, 2014 Posted December 6, 2014 (edited) Sta im radi Zigic Edited December 6, 2014 by JohnnyD
James Marshall Posted December 6, 2014 Posted December 6, 2014 Gdje je onaj stari dobri stouk što je lomio kosti i postizao gol svake tri utakmice
Weenie Pooh Posted December 6, 2014 Posted December 6, 2014 Mourinho se žali da su ball boys presporo vraćali loptu Kaže, "It's one thing to waste time on the pitch, but off it?!"
copkillah Posted December 6, 2014 Posted December 6, 2014 Mourinho se žali da su ball boys presporo vraćali loptu Kaže, "It's one thing to waste time on the pitch, but off it?!" Na mobilnom sam ali nađi i okači onu fotku kada protiv Liverpula ON drži loptu
MiddleClass Posted December 6, 2014 Posted December 6, 2014 Kakva je karma kucketina mamu joj... Lako ti je zajebavati kad ce ti sekta puknuti tek dva dana posle londonskih blizanaca.
Muwan Posted December 6, 2014 Posted December 6, 2014 Gdje je onaj stari dobri stouk što je lomio kosti i postizao gol svake tri utakmice Biće to opet od naredne nedelje. Ali u prethodna dva kola ih je takav baksuz terao da je moralo malo i da im se vrati.
John Coltrane Posted December 6, 2014 Posted December 6, 2014 (edited) Na mobilnom sam ali nađi i okači onu fotku kada protiv Liverpula ON drži loptu edit: Bila na naslovnoj Mozzart liste pre par nedelja, pre tekme. Edited December 6, 2014 by John Coltrane
Recommended Posts