porucnik vasic Posted December 1, 2014 Posted December 1, 2014 Eto vidiš Uini, ti se nešto buniš, a on se probio u hijerarhiji forumaških Liverpulđana™ samo tako Јин и Јанг. Иначе о каквој хијерархији причаш? Дајеш нека уверења?
copkillah Posted December 1, 2014 Posted December 1, 2014 Јин и Јанг. Иначе о каквој хијерархији причаш? Дајеш нека уверења? Nisu mi Jin i Jang pali na pamet.
John Coltrane Posted December 2, 2014 Posted December 2, 2014 U medjuvremenu Baloteli nesto jeogovna preko twittera, pa je potpao pod istragu zbog rasizma i antisemitizma.
Weenie Pooh Posted December 2, 2014 Posted December 2, 2014 Bar da je nešto ozbiljno, nego kačio inspirativne poruke svog imenjaka:
archi Posted December 2, 2014 Posted December 2, 2014 http://www.liverpoolecho.co.uk/news/liverpool-news/liverpool-fcs-mario-balotelli-apologises-8209738
copkillah Posted December 2, 2014 Posted December 2, 2014 to je kao od Van Persija da tražiš da ne uhvati volej
MiddleClass Posted December 2, 2014 Posted December 2, 2014 Totenhem nije pobedio Čelsi na Stamford Bridžu više od 20 godina, ali je Murinjo rekao da će njegova ekipa ući oprezno u taj duel."Ne znam za taj podatak, mislim da to nije važno. O tome nisam razgovarao sa igračima, pošto to nije važno. To je velika utakmica, londonski derbi, protiv jedne od jakih ekipa iz lige, a to volimo i o tome moramo da razmišljamo. Spremni smo", rekao je Murinjo. Pisaj po tradiciji i engleskim acastop-ovima Specijalni!
ducca Posted December 2, 2014 Posted December 2, 2014 Roo ni na klupi, startuje Wilson, Falcao rezerva...
James Marshall Posted December 2, 2014 Posted December 2, 2014 LvG je bog, bekovski par Valensija-Jang
Weenie Pooh Posted December 2, 2014 Posted December 2, 2014 Lester ima problema sa Vardijem koji je problematičan igrač i ume da pravi probleme Ovi nesrećnici su izgleda baš na nivou LFC, biće jako napeto do samog kraja.
Recommended Posts