archi Posted November 23, 2014 Posted November 23, 2014 Bilo bi simpa da ipak bude 3:3. A možda simpa da se malo vrati Rafa.
James Marshall Posted November 23, 2014 Posted November 23, 2014 Usraću se od ovih pokušaja Viškovića da nadmaši 1 Acu po nivou patetike i kvazipoetičnosti.
porucnik vasic Posted November 23, 2014 Posted November 23, 2014 После овакве егзибије физички ми је лоше.
Прслин Posted November 23, 2014 Posted November 23, 2014 Ловрен је одлично играо у Саутемптону прошле године. Мислим да је проблем у глави: брзина му никада није била плус, па да бар да делује да нешто ради када нема концентрацију. А нема је уопште.
archi Posted November 23, 2014 Posted November 23, 2014 Rodžers ove sezone ima fejs isti, uvek. Kao da je sve oke. Simpa je da mu neko kaže: "Hajde sine, nek ti Rafa malo pomogne makar oko Lige šampiona".
189- Posted November 23, 2014 Author Posted November 23, 2014 Usraću se od ovih pokušaja Viškovića da nadmaši 1 Acu po nivou patetike i kvazipoetičnosti. +1 ;D
Pantelija jr Posted November 23, 2014 Posted November 23, 2014 nosi se u tri picke materine, rodzerse, i vodi lovrena sa sobom
ArleKino Posted November 23, 2014 Posted November 23, 2014 Ловрен је одлично играо у Саутемптону прошле године. Мислим да је проблем у глави: брзина му никада није била плус, па да бар да делује да нешто ради када нема концентрацију. А нема је уопште. Lovren je u Southamptonu imao Fontea da razmišlja umjesto njega te zadnje vezne koji su ga sasvim solidno štitili. I Schneiderlin i Wanyama bi se ušetali u Liverpoolovih prvih 11. Mene samo zanima na šta će ličiti okršaj Liverpoola i Arsenala u decembru.
Прслин Posted November 23, 2014 Posted November 23, 2014 Значи, у солидном тиму Ловрен је добар играч. Слично може да се каже и за остатак тима, уз Стерлинга који је класа што би рекли Немци и Мидл Клас. И ко је онда проблем, Ловрен или Роџерсара? Ливерпулу неће сванути док Џерард не оде у пензију, Роџерс за тај потез нема муда а тешко је играти поред цара који је го.
copkillah Posted November 23, 2014 Posted November 23, 2014 Pošto sam tek ušao u Srbiju, recite mi da li je Lovren skrivio sva tri gola pošto prvi jeste?
ArleKino Posted November 23, 2014 Posted November 23, 2014 Значи, у солидном тиму Ловрен је добар играч. Слично може да се каже и за остатак тима, уз Стерлинга који је класа што би рекли Немци и Мидл Клас. И ко је онда проблем, Ловрен или Роџерсара? Ливерпулу неће сванути док Џерард не оде у пензију, Роџерс за тај потез нема муда а тешко је играти поред цара који је го. Suarez i Sturridge jer su bili najbitniji odbrambeni igrači Liverpoola prošle sezone, a sad ih - iz različitih razloga - nema. Najprecijenjeniji Kapiten je već trebao doručkovati kroasane u nekom katarskom hotelu, ali nisu mu dali da tamo odšeta sam. Henderson je isto tako bio bitno bolji prošle sezone nego ove. Ako baš moram birati između Lovrena i Rodgersa - obojica. :P Zasad strašno liče na Tottenham od prošle sezone.
Weenie Pooh Posted November 23, 2014 Posted November 23, 2014 Pošto sam tek ušao u Srbiju, recite mi da li je Lovren skrivio sva tri gola pošto prvi jeste?Samo prva dva, od kojih je drugi išao kroz noge golmanu; treći je bio iz slobodnjaka. Ako glasate ko je kriv, meni pišite archi i Višković.
Recommended Posts