copkillah Posted November 11, 2014 Posted November 11, 2014 I Larson je slobodan, pa ako je u formi... Nije, vodi Helsingborg. Ali mislim da bi im Palister bio korisniji sada.
John Coltrane Posted November 11, 2014 Posted November 11, 2014 Vratite i Fergusona, šta sad... Pazi sta zelis mozda ti se i ostvari.
ArleKino Posted November 11, 2014 Posted November 11, 2014 Stoke City potrošio više nego Liverpool u poslednjih 6 godina? Ne samo po osvojenom bodu, nego ukupno neto Jedni 90 miliona i 300, drugi skromnih 90 miliona i 20 :( To za Stoke je donekle i logicno - nisu imali neke gigaskupe kupovine, ali ne znam da su ikad ikog prodali za ozbiljne pare. Ono sto bi moglo proci u velikim klubovima (Begovic, Shawcross, Huth) ne daju. @copkillah, realno, ni mi ni vi ne bismo pogrijesili da dovedemo Pallistera. :D
porucnik vasic Posted November 11, 2014 Posted November 11, 2014 To za Stoke je donekle i logicno - nisu imali neke gigaskupe kupovine, ali ne znam da su ikad ikog prodali za ozbiljne pare. Ono sto bi moglo proci u velikim klubovima (Begovic, Shawcross, Huth) ne daju. @copkillah, realno, ni mi ni vi ne bismo pogrijesili da dovedemo Pallistera. :D Да заигра неко од коментатора на теми тешко да би ви или ми погрешили. ^_^
John Coltrane Posted November 12, 2014 Posted November 12, 2014 Prasline edituj i napisi "pogresan topic" .
yolo Posted November 12, 2014 Posted November 12, 2014 Dosta me zabrinjava to sto je prva osoba koja mi je pala napamet danas gledajuci Vojvodin doček bio Sir Alex.
alexis991 Posted November 13, 2014 Posted November 13, 2014 Hahahah, stvarno mi je odvratan lik s nekim svojim izjavama :) Sent from my Windows Phone Nokia Lumia 720
ducca Posted November 13, 2014 Posted November 13, 2014 Carrick napustio kamp reprezentacije zbog povrede Ne kapiram da covek posle prve odigrane utakmice u 6+ meseci bude odmah pozvan u reprezentaciju...
ArleKino Posted November 13, 2014 Posted November 13, 2014 imaju istu frizuru i slične noseve Jos da sir Ferguson vojvodi Seselju napise otvoreno pismo: "Ti meni 'sire', ja tebi 'vojvodo'!", knjige: "Talijansko ofsajd-govno Filippo Inzaghi", "Vichyjev ambasador u Londonu Arsene Wenger", "Moja pobjeda nad sudijama u Premiershipu", "Irski katolicki rotvajler Roy Keane"...
MiddleClass Posted November 13, 2014 Posted November 13, 2014 :D Samo mala primjedba - umjesto talijansko bili bi zabarsko.
Прслин Posted November 13, 2014 Posted November 13, 2014 "Јужнокорејска гњида Ки Сунг-јуенг" "Смежурано кенгурско мудо Тим Кејхил" "ФА главно сатанино гнездо"
Recommended Posts