Cash Posted November 8, 2014 Posted November 8, 2014 Tadicev Southempton nastavlja da razvaljuje :Hail: , nikako Mourinhu nedaju mira. :D
Giggsy Posted November 8, 2014 Posted November 8, 2014 Bojkotuje United. Priznao je da mu je Fergie ("ili da kažem Sir Alex") slagao da će ostati na klupi Uniteda još tri godine kad ga je nagovarao da pređe iz Arsenala. Ima 31 godinu, odradio je svoje posljednje veliko Svjetsko prvenstvo, osvojio Premiership, dvaput zaredom bio najbolji strijelac, iduću Ligu prvaka sa Unitedom neće igrati prije 32.rođendana...mislim da treba da razmislite o rezanju gubitaka. Da bojkotuje, ne bi onako ludeo posle onog zadnjeg gola kao da smo u najmanju ruku uzeli CL. Jednostavno je u kurcu, ali slazem se da to ima velike veze sa SAF-om
porucnik vasic Posted November 8, 2014 Posted November 8, 2014 Da bojkotuje, ne bi onako ludeo posle onog zadnjeg gola kao da smo u najmanju ruku uzeli CL. Jednostavno je u kurcu, ali slazem se da to ima velike veze sa SAF-om Шалио се Арле. Sent from my iPhone using Tapatalk
Miljenko Posted November 8, 2014 Posted November 8, 2014 Cuvamo 1-0, kod kuce, protiv ispodprosesne ekipe. Perica katastrofalan. Carrick me prijatno iznenadio, dok je imao snage. Rooney se trudi, kao i obicno, no ne moze sve sam.
Sandens Posted November 8, 2014 Posted November 8, 2014 (edited) Junacki bod Ville, kao da su na Bernabeu igrali. Nego, vide li sta ona budala dosudi kao faul Colea ? da, jos se i muceni Baker nakon toga previjao po terenu 5 minuta minimum (pao je nicim izazvan u 82. a izneli su ga u 87.), a genije od sudije posle produzi 4 min. Edited November 8, 2014 by Sundance Kid
porucnik vasic Posted November 8, 2014 Posted November 8, 2014 Црни Чарли. Sent from my iPhone using Tapatalk
MiddleClass Posted November 8, 2014 Posted November 8, 2014 Evo ga gol za KPR. Oba su im čisto poništena!
porucnik vasic Posted November 8, 2014 Posted November 8, 2014 Видео од Таста. Sent from my iPhone using Tapatalk
Giggsy Posted November 8, 2014 Posted November 8, 2014 Шалио се Арле. Sent from my iPhone using Tapatalk Pa, znam da je napisano u saljivom tonu, ali, rekoh, mozda se nije salio za taj deo o kurcobolji :)
Recommended Posts