MiddleClass Posted November 3, 2014 Posted November 3, 2014 I nije za veci klub od neke Valensije ili Evertona.
189- Posted November 3, 2014 Author Posted November 3, 2014 Mogao bi Mata u Everton. Bili bi baš super. Sent from my iPad using Tapatalk nije lud valjda
kralj Posted November 3, 2014 Posted November 3, 2014 Što? U Mančesteru je on završio karijeru, a u Evertonu bi se super snašao. Bolje nego da ode u Totenhem ili Liverpul. Sent from my iPad using Tapatalk
189- Posted November 3, 2014 Author Posted November 3, 2014 (edited) nece valjda jedan od najboljih igraca na svetu na toj poziciji da igra u bezveznom evertonu. moze on da ode u neki juventus, atletiko, psg sto da ne...cak bih ga i vratio nazad u chelsea Edited November 3, 2014 by 189-
James Marshall Posted November 3, 2014 Posted November 3, 2014 Pa sad, u dva kluba različitih filozofija su mu pokazana vrata i to ne zato što je mator ili islužen. Nije da ga ja ne gotivim, tačnije žao mi ga je što ga ovako seljakaju i potkusuruju se s njim, ali za njega i njegove karakteristike treba naći odgovarajući tim i ligu, ne može on baš bilo gdje da igra. Možda bi mu Italija ponajviše legla, ili PSG. Negdje gdje bi igrao u ekipi koja dominira u posjedu gdje bi on mogao da pakuje a da za iza njega imaju neki zvjerovi zbog kojih on ne bi morao da trči previše i vrši presing. Da su iza njega Vidal ili Matuidi recimo. Jednostavno, po meni, nije čovjek za engleskog fudbala. Zvezdi bi legao umjesto Milijaša kao budali šamar.
porucnik vasic Posted November 3, 2014 Posted November 3, 2014 Što? U Mančesteru je on završio karijeru, a u Evertonu bi se super snašao. Bolje nego da ode u Totenhem ili Liverpul. Sent from my iPad using Tapatalk Краљизам.
James Marshall Posted November 3, 2014 Posted November 3, 2014 Gardijan kaže da će propustiti samo Kristal Palas i utakmice Argentine Raspon ide od dva vikenda do 6 mjeseci.
Прслин Posted November 3, 2014 Posted November 3, 2014 Једном речју, немају појма Најпоузданији је physioroom, а тамо кажу unknown return day.
Прслин Posted November 3, 2014 Posted November 3, 2014 Хе, а ја коментаришем на Фантазију, капирам нико не гледа осим нас паћеника.
Calavera Posted November 3, 2014 Posted November 3, 2014 Ja sam jos gori, prodao PVA pre neko kolo i sad nemam nikoga iz ove tekme... :(
John Coltrane Posted November 3, 2014 Posted November 3, 2014 Bravo Sanderlend, ipak su oni bili nasa filijala, a i CP je odvratan, kao i vecina londonski klubova uostalom.
copkillah Posted November 3, 2014 Posted November 3, 2014 Odličan tekst, odnosi se generalno na fudbalske navijače ali ovde mi nekako najviše leži. You Only Sing When You’re Winning – the Justifiably, Everyday Fickle Football Fan
Recommended Posts