MiddleClass Posted November 2, 2014 Posted November 2, 2014 U vrijeme krtice je Hart bio engleski reprezentativac taman koliko i ja. Hrtica!
ljakse Posted November 2, 2014 Posted November 2, 2014 Očekivano, ali Siti je bezmudi lipov kurac, realno su morali ovo da završe sa nekoliko razlike, opušteno. Murinjo već može da otvara neko fensi stogodišnje vino iz Fergijevog šteka.
James Marshall Posted November 2, 2014 Posted November 2, 2014 U vrijeme krtice je Hart bio engleski reprezentativac taman koliko i ja. U jebote, ko je to bio? Robinson? Gdje je taj čovjek uopšte, brani li?
yolo Posted November 2, 2014 Posted November 2, 2014 gledao sam samo poslednjih 20 minuta, jel cela tekma bila ovako histericno odvratna?
Lancia Posted November 2, 2014 Posted November 2, 2014 gledao sam samo poslednjih 20 minuta, jel cela tekma bila ovako histericno odvratna? cemer.
189- Posted November 2, 2014 Author Posted November 2, 2014 Rooney je zver... Bas steta sto nije presao u neki ozbiljan tim kao recimo Chelsea. +1
Weenie Pooh Posted November 2, 2014 Posted November 2, 2014 U jebote, ko je to bio? Robinson? Gdje je taj čovjek uopšte, brani li? Robinson još brani za Blackburn, a Scott Carson (koji mislim da je zajebao protiv Hrvata) još za Wigan. Engleska je između Seamana i Harta imala solidnu kolekciju rekreativaca na golu, u poređenju sa kojima su pomenuta dvojica Buffon* lično. *archi, to je jedan italijanski golman, baš dobar
ljakse Posted November 2, 2014 Posted November 2, 2014 *archi Ružno je pominjati one koji nisu tu da se brane
John Coltrane Posted November 2, 2014 Posted November 2, 2014 Ma Pol Robinson Samo osvrt na tekmu, kao i proslu protiv Chelskija, strava je koliko Felaini utice na igru UTDa (u pozitivnom smislu).
MiddleClass Posted November 2, 2014 Posted November 2, 2014 Jel? S kim sam se ono raspravljao na pocetku sezone od vas Junajtedovaca, a u vezi Felainija? Tvrdio sam da vam je on top igrac, dok je taj znalac tvrdio da moze biti plafon dobar za rotaciju. Dobro, makar je malo ublazio prvobitni stav da Felainija treba otjerati posle snage mojih argumenata!
MiddleClass Posted November 2, 2014 Posted November 2, 2014 S kim si se svadjao? Ne sjecam se jbg. Svi ste kao ispod indiga... :p
Recommended Posts