James Marshall Posted November 1, 2014 Posted November 1, 2014 (edited) Kakav je bogotac Maminjo, kakva lova se vrti oko njegovih panjeva. Edited November 1, 2014 by James Marshall
Miljenko Posted November 1, 2014 Posted November 1, 2014 Kakvo je drvo ovaj Lovren. On je gori i od ovih nasih.
porucnik vasic Posted November 1, 2014 Posted November 1, 2014 Како ће бесмислена ова сезона да буде. Sent from my iPhone using Tapatalk
copkillah Posted November 1, 2014 Posted November 1, 2014 Samo Sako da se što pre oporavi pa se nadam da će Rodžers da rotira malo. Mnogo je tvrdoglav, drži se formacije a mora da menja jer prosto ne radi. Danas su svi bili loši.
valter Posted November 1, 2014 Posted November 1, 2014 Ne znam da li da navijam da nastavimo u ovom stilu?Mozda nam se omakne da zbog toga kupimo nekoga u zimskom prelaznom roku,a da je taj zaista pojacanje.Danasnja tekma je ocaj!Cela ekipa je kao drvored,da ne bude da je samo Lovren kao stablo tokom tekme.Sto je najgore ne znam sta moze da se desi da poboljsamo igru
John Coltrane Posted November 1, 2014 Posted November 1, 2014 Ako nista drugo smanjice se Archijevi postovi
Прслин Posted November 1, 2014 Posted November 1, 2014 Је л' видео неко ту голчину што га даде Wanyama са 40м у трећем минуту утакмице?
MiddleClass Posted November 1, 2014 Posted November 1, 2014 Sto je najgore ne znam sta moze da se desi da poboljsamo igru Prvi uslov je da se pocera Rodzers.
MiddleClass Posted November 1, 2014 Posted November 1, 2014 Kakva je gej ekipa ovaj Barnli. Ladno nemaju stranca u ekipi. Sve GB...
MiddleClass Posted November 1, 2014 Posted November 1, 2014 Је л' видео неко ту голчину што га даде Wanyama са 40м у трећем минуту утакмице? http://www.flashscore.com/match/KKJiZmVC/#video Ala Deki...
valter Posted November 1, 2014 Posted November 1, 2014 Prvi uslov je da se pocera Rodzers. Ostavio bih do kraja sezone,bar toliko je zasluzio.Ne mislim da je to resenje.Ima ona,pita se ne pravi od g...Mislim da je to sada slucaj.Videcemo kada se Staridz vrati
MiddleClass Posted November 1, 2014 Posted November 1, 2014 Bane ladno odradio crveni u kupu i igra danas protiv Kupeera. Bravo za FA!
Recommended Posts