Weenie Pooh Posted October 5, 2014 Posted October 5, 2014 Nikad zadovoljni, Profesor potroši 100 miliona biliona na Ozila i Sancheze, vi kažete "što nije uzeo Hazarda" <_< "Tamo tamo" :D Prešao sam na stream, ne seri da je Višković preneo Specijalnu ocenu Šurlea, da igra "tamo tamo"? Kolege sa Skaja su upravo rekle baš to ("so-so"), čovek probija dno svojim simultanim prevođenjem...
MancMellow Posted October 5, 2014 Posted October 5, 2014 Nikad zadovoljni, Profesor potroši 100 miliona biliona na Ozila i Sancheze, vi kažete "što nije uzeo Hazarda" <_< Ma jok, ivanovic salje loptu maticu i vice mu gde da doda :D Prešao sam na stream, ne seri da je Višković preneo Specijalnu ocenu Šurlea, da igra "tamo tamo"? Kolege sa Skaja su upravo rekle baš to ("so-so"), čovek probija dno svojim simultanim prevođenjem...
189- Posted October 5, 2014 Author Posted October 5, 2014 Ne preteruj, nije mogao da se zaustavi ne razumem
Bright Billy Posted October 5, 2014 Posted October 5, 2014 @wp Jebote, kolko si dosadan sa tim viskovicem...
zoki Posted October 5, 2014 Posted October 5, 2014 ne razumemPa ako si mislio da je Sančez zaslužio crveni zbog udaranja Kurtoe, mislim da bi bilo preterano..
Mercuzzio Posted October 5, 2014 Posted October 5, 2014 Southampton rutinski odradjen... Poslao sa fiksnog ajfona putem Tapatalka
189- Posted October 5, 2014 Author Posted October 5, 2014 Pa ako si mislio da je Sančez zaslužio crveni zbog udaranja Kurtoe, mislim da bi bilo preterano.. mislio sam na udaranje sakom baneta u ledja posle izgubljene lopte
Weenie Pooh Posted October 5, 2014 Posted October 5, 2014 Jebote, kolko si dosadan sa tim viskovicem... +1
Recommended Posts