Jump to content
IGNORED

Premier League 14/15

189-

Recommended Posts

Posted

Dodjoh sa topica o "zabarima" da ne bih povratio kad ovde zateknem 1 Spomenar :isuse:

Zar za takve stvari nemamo poseban topic? Ono kao™ sta ste u horoskopu, omileno pice, omiljena hrana, omiljeni film/glumac/glumica,  najbolji drug/drugarica, za koga navijate, sta mislite o vlasniku spomenara i vasa slika za kraj :fantom:

• Replies 11k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Weenie Pooh

1329

• MancMellow

849

• John Coltrane

665

• 189-

613

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Ja pocheo da simpatishem Tottenham i Southampton zbog Gascoigne-a  i Le Tissier-a. Onda krajem 90-ih kad je Tottenham osvojio Liga kup, definitivno i zauvek se okrenuo Tottenham-u. 2 gola raspalog Chris Armstrong-a protiv Man Utd u 1/4 finalu Liga Kupa (secam se da sam gledao ali ko je prenosio nemam pojma). Taj sastav sa Ginolom, Andertonom, Ferdinandom, Sol Campbell-om i dan danas mogu bez greshke ceo da izdiktiram.

Posted

Coltrane moj čovek. Jebeš te "during the war..." opservacije na temu čiji je staž lepši i stariji. (Moj je ~20 godina, BK generacija.)

Posted

Pa ionako su (osim ovih koji su danas/juce) u proteklih sedam  :isuse: godina vec svi u nekom momentu ispunili tu rubriku u spomenaru - kako sam poceo da navijam za X(Y)FC

Posted

koji ste hejteri vas dvojica. meni su oduvek bile zanimljive te price ko je kad i kako zgotivio neki klub. strani posebno.

Posted

Nismo hejteri nego puristi, mi na ovaj topik dolazimo da se obavestimo šta Gary Neville misli o idealnom položaju nogu kod golmana, ili o broju kilometara koji je Mario Basler pretrčao 1999. protiv Man Utd. Boli nas uvo za vaše geačke spomenare :fantom:

Posted

Eee, a kad si ti pisao o Spice Boys onda ti niko nije govorio da je to geački, c,c,c... :D

Posted

(Moj je ~20 godina, BK generacija.)

Немој, Санденсе, да те преваре: успео је и Вини да провуче свој споменарски запис, али преко воље - што је ваљда знак да је био искрен. :lol:

Колтрејн је очигледно почео да прати фудбал пре 3-4 године, зато и не воли да се прича о стажу, а зато и навија за секту :fantom:

Ипак, мој глас иде Мерку, најнеуспешнијем глори хантеру који се на Спурсе навукао због Лига купа. Mени то мега шмекерлук: волиш успех, зајебу те једном да се укрцаш а онда крене срање са срањем а ти не напушташ брод. То је прави навијач Спурса, а и било ког другог не геј тима. :Hail:

Posted

ja kad sam bio glupi klinac navijao sam za united. cak sam imao i dres van nistelrooya. :isuse:

onda je dosla 1/4 ls 2004. i cetvrfinale chelsea - arsenal i gol bridgea za ulazak u polufinale. drugar bio najveci navijac arsenala kojeg poznajem i posto sam izraziti kontras eto navijao sam za chelsea.

onda sam sa drugarima igrao menadjera, izabrao sam chelsea i eto...vec 10 godina

Posted

Meni Everton i Votford bili simpa sredinom osamdesetih.

Posted (edited)

ja kad sam bio glupi klinac navijao sam za united. cak sam imao i dres van nistelrooya. :isuse:

nemoj to da te sekira, mnogi tako počnu, a onda pomisle da može i bolje...

Evo ga recimo zamenik kapitena Liverpjuula...

Bxm0iTfIEAA1PeI.jpg

Edited by MancMellow
Posted

Meni Everton i Votford bili simpa sredinom osamdesetih.

gloryhunteru :P

Posted

Daj šta daš, prenosili se povremeno samo evropski kupovi. Molim da se zabeleži i da sam aktivno podržavao gej prava.

Posted

Daj šta daš, prenosili se povremeno samo evropski kupovi. 

Realno, sa evrokupovima je bila bolja situacija kad je TV u pitanju. Juce se igra CL i skapiram da je nemoguce da pogledam regularno i jedan mec. E sad, naravno... :D

Posted

Ипак, мој глас иде Мерку, најнеуспешнијем глори хантеру који се на Спурсе навукао због Лига купа. Mени то мега шмекерлук: волиш успех, зајебу те једном да се укрцаш а онда крене срање са срањем а ти не напушташ брод. То је прави навијач Спурса, а и било ког другог не геј тима. :Hail:

Uh koliko je tu sranja i nerviranja bilo... Od trovanja u poslednjem kolu 2006 kad su nas tvoji i Benayoun zakopali, Arsenal obrnuo Wigan iz 1:2 u 4:2, a FA odbio da pomeri nashu utakmicu, pa do osvajanja 4. mesta i plasmana u LS da bi sve to Drogba unishtio donevshi Chelsea-u titulu prvaka Evrope... Sreca je retko bila na strani Spursa

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...