ljakse Posted September 30, 2014 Posted September 30, 2014 Ne sećam se da ih je baš rastavio, a čak i da jeste, zašto je to nepravda? Takav komentar bih očekivao od novinara Ružnala pri porazu neke naše ekipe, zgađenog činjenicom da se tekma igra sve dok sudija ne označi kraj.
Remi Posted September 30, 2014 Posted September 30, 2014 Pa te emocije su valjda iskrenije nego zbog neke titule Mislim, ok, mozda sam subjektivan, jer ni ja nisam poceo za Man United da navijam zbog fudbala... Pa eto vidiš, i ti si sličan primer, zato sam i napisao da ne sumnjam, kakav god da je razlog tvog početka navijanja za ManUtd on ne može da te ograničava koliko češ da voliš klub, raduješ se ili tuguješ, niti treba to tako da se gleda. Znam pankere, cela ekipa, lože se na muziku, martinke i vole West Ham, prvo su počeli da slušaju punk, pa da nose martinke, pa da sviraju i na kraju svi zavoleli WH. Opet znam navijače Partizana, počeli da vise na Jugu, i pod uticajem velike većine i oni zavoleli Čelzi. Samo sam napisao da mi je to zanimljivo, to kad određena ekipa-društvo počne u talasu da navija za jedan klub.
MancMellow Posted September 30, 2014 Posted September 30, 2014 Ipak, Bajern ih je rastavljao 90 minuta u finalu. Jedna od najvećih nepravdi u fudbalu. Scholes. Keane. Jbg, pravda tj. najbolji tim te sezone je uzeo -_-
ArleKino Posted September 30, 2014 Posted September 30, 2014 98/99 Bajernova sezona nije bila ništa slabija. Igrali su i u grupi (savremenim komentatorim bi eksplodirao mikrofon od ponavljanja trivije da je Šeringem u grupi autogolom u nadoknadi spasio Bajern, a u finalu rešio preko puta). Najteža grupa ikada (Bajern, UTD, Barsa i Bronbi). Bronbi jedino dobio Bajerna, Bajern jedino izgubio od Bronbija. UTD jedva prošao (uz Real ako se dobro sećam kao najbolji drugoplasirani), ali dali su neki sumanuti broj golova u toj sezoni. Ipak, Bajern ih je rastavljao 90 minuta u finalu. Jedna od najvećih nepravdi u fudbalu. Sjećam se kako sam u nekoj 88.minuti finala kontao kako je Bayern mašina koja će osvojiti treble. Onda je došao finiš finala i finale njemačkog kupa u kojem ih je Borussia (M) dobila na penale. United je prošao grupu sa omjerom 2 4 0, Brondbyju su dali 11 komada u dvije utakmice, Barci 6 (i primili 6), Bayernu 3 (i primili 3). Onda su u četvrtfinalu dobili Inter (Beckham dva centaršuta, Yorke dva identična gola u prvoj utakmici, Schmeichel skinuo nemoguć zicer Zamoranu; u revanšu Inter vodio 1:0, Scholes u finišu izjednačio), u polufinalu Giggs iščupao 1:1 u Mančesteru protiv Juventusa kojem su bili redovna mušterija prethodnih godina, u revanšu gubili 2:0 (Pippo 2) i preokrenuli uz partiju karijere Roya Keanea. U finalu Bayern (bez Lizarazua i Elbera) vodio 1:0 protiv Uniteda (bez Scholesa i Keanea), Scholl i Jancker pogađali prečku, ali taj United je imao 99 života. Najsmiješnija stvar kod Unitedovog prolaska grupe je ova: da je Bayern iskoristio jedinu šansu za 2:1 u Mančesteru i da je u Zagrebu Dinamo (tada Croatia) zadržao 1:0 protiv Olympiacosa na zaleđenom Maksimiru, United bi ispao, a Dinamo prošao među 8.
MancMellow Posted September 30, 2014 Posted September 30, 2014 Njasmesnija stvar je sto kad hoces da dokazes kako je neki tim (bilo koji) nesto srecno osvojio, zaboravis bar 5 primera kad je na cistu glupost ili nesrecu ispao. Zato se time generalno i ne treba baviti, osim ako imas nameru da napises tri carsava
ljakse Posted September 30, 2014 Posted September 30, 2014 Jbg, Viškovićevskim statističkim podacima iz malog mozga se realno može relativizovati svaki rezultat svake ekipe na svetu, ali nisam mislio da ćemo time da se bavimo. Neka ostane ono što sam napisao, meni je taj Unitedov fudbal iz 98/99. nešto najbolje što sam ikad gledao.
kralj Posted September 30, 2014 Posted September 30, 2014 Ne sećam se da ih je baš rastavio, a čak i da jeste, zašto je to nepravda? Takav komentar bih očekivao od novinara Ružnala pri porazu neke naše ekipe, zgađenog činjenicom da se tekma igra sve dok sudija ne označi kraj. Kako se bre ne sećaš, Janker zveknuo prečku sa 6 metara, Šol lobovao u stativu kad su svi videli loptu u golu. Basler dominirao celu utakmicu, sprdao se, šutirao sa centra... Jedno od dominantnijih izdanja u finalu (tipa Real protiv Valensije, Milan protiv Barselone). Drugi su i primili jer nisu mogli da se opasulje od šoka što je nerešeno, a ne 3:0. Jebi ga, ishod utakmice svako objektivan smatraće nepravednim. Sa druge strane fudbal i pratim zato što je jedini sport u kome su ekstremne nezasluženosti moguće. U drugim sportovima bi na poluvremenu gledaoci krenuli ka parkingu.
189- Posted September 30, 2014 Author Posted September 30, 2014 i u moskvi je manchester srecom osvojio titulu
ljakse Posted September 30, 2014 Posted September 30, 2014 Mhm, i onda pizdite kad vas svaki objektivni ljubitelj napadačkog fudbala tovari za Murinjov bus. To je taj nivo.
MancMellow Posted September 30, 2014 Posted September 30, 2014 (edited) Drugi su i primili jer nisu mogli da se opasulje od šoka što je nerešeno, a ne 3:0. Znaci - zasluzeno su ga primili -_- I u Moskvi naravno. A da nije bilo sudija Ferguson bi osvojio 5 titula, a ne 13. Vreme je za spavanje, realno Edited September 30, 2014 by MancMellow
kralj Posted September 30, 2014 Posted September 30, 2014 Sekta. Ljubomorni ste na moju neverovatnu sposobnost za opažanje očiglednog.
dillinger Posted September 30, 2014 Posted September 30, 2014 (edited) Nije li Ferguson negde početkom 2009. izjavio da je Junajted u tom trenu najbolji Junajted ikada? Tad su gazili redom, Čelsija u prvenstvu, Intera, Arsenala u CL...da nije Eto polomio kičmu Vidiću u Rimu* pričali bismo o jednom o najboljih timova ikada * - naravno, i Tores u PL Edited September 30, 2014 by dillinger
MancMellow Posted September 30, 2014 Posted September 30, 2014 (edited) Sekta. Ljubomorni ste na moju neverovatnu sposobnost za opažanje očiglednog. Kako ne. Pa ocigledno je da kad neko padne psihicki i primi gol, da je to nezasluzeno. Ne znam sta je ociglednije od toga. Nije li Ferguson negde početkom 2009. izjavio da je Junajted u tom trenu najbolji Junajted ikada? Tad su gazili redom, Čelsija u prvenstvu, Intera, Arsenala u CL...da nije Eto polomio kičmu Vidiću u Rimu pričali bismo o jednom o najboljih timova ikada Tada je vec Barca bila bolja. Mozda zavrsilo jedan razlike za njih da se Fergie nije malo takticki glupirao, ali to ne menja na stvari da je bolji pobedio. Edited September 30, 2014 by MancMellow
ljakse Posted September 30, 2014 Posted September 30, 2014 Sekta. Ljubomorni ste na moju neverovatnu sposobnost za opažanje očiglednog. Jasno je meni da na ovom topiku postoji stečeni refleks ka unutarsektaškim obračunima, i da bismo vađenjem statističkih podataka došli do toga da je Koventri u 14. kolu protiv Uniteda igrao bez Hadjija od 65. minuta (a on je 6 od 7 svojih golova te sezone dao u periodu od 66. do 79), i da su protiv Njukasla u drugom poluvremenu u 29. kolu napadali sa desne na levu stranu, uz povoljan vetar, ali samo bih napomenuo da nisam član ni jedne PL sekte, i da istim očima gledam ruske i arapske pare, Murinjovo gajenje krtica na terenu i Fergijeve sudije, te da sam samo sklon da izdvojim poneku stvar po svom ukusu.
dillinger Posted September 30, 2014 Posted September 30, 2014 (edited) @Manc Ma jeste al imam u vidu ono ljakseovo o najboljem klupskom fudbalu 98/99. Mančester u kalendarskoj 2008 i do maja 2009 je, slažem se sa Fergijem, najbolji Junajted ikada Edited September 30, 2014 by dillinger
Recommended Posts