Jump to content
IGNORED

Premier League 14/15

189-

Recommended Posts

Posted (edited)

crystal palace?  :fantom:

Edited by 189-
  • Replies 11k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Weenie Pooh

1329

• MancMellow

849

• John Coltrane

665

• 189-

613

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Челзи је био клуб који су пре оснивања овог циркуса којим је господарио САФ а сад постаје прћија Специјалног™, био други југословенски клуб, вероватно због Бороте, као што је Ливерпул био други клуб оних што су у то време били по Северу. Никако то не може да се успореди са  праћењем Секте и Арсенала од оних што Титостан једва памте. Мени су Јевропи тад енглески клубови увек били други избор после представника ФСЈ, за њима Шкоти, а увек против Шпаније и Шваба. Тешко је то сад вама млађима то да се објасни како би то изгледало када би неки ексцентрик рекао да симпатише™ бајерн или не дај Боже, Реал.

Posted

Nisam ljubitelj junajteda ali onih par sezona sa ronaldom u timu su igrali fudbal kakav sam oduvek zeleo da gledam. Kapiram da su u tom periodu i nalupili najvise ovih globalnih navijaca.

Posted

Najviše globalnih navijača im je donela Viktorija Bekam kada je na WC u Japanu poslala ličnog frizera nezadovoljna frizurom dragog.

Posted

Najviše globalnih navijača im je donela Viktorija Bekam kada je na WC u Japanu poslala ličnog frizera nezadovoljna frizurom dragog.

+11

Posted

Ма сигурно их је донео Кантона.

Posted

Ма сигурно их је донео Кантона.

Ma nije bre, Victoria je sve "donela". 

Posted

Ma nije bre, Victoria je sve "donela". 

Па ако ти кажеш ко сам ја да сумњам. :fantom:

Posted

Cak znam mnoge koji su posle odlaska Viktorije iz Mancestera poceli da navijaju za Real, Milan, PSG, LA Galaxy itd.  :fantom:

Posted

Galaksi bih izdvojio iz ekipe. Oni su ga doveli isključivo zbog centaršuta.

Posted

Nisam ljubitelj junajteda ali onih par sezona sa ronaldom u timu su igrali fudbal kakav sam oduvek zeleo da gledam. Kapiram da su u tom periodu i nalupili najvise ovih globalnih navijaca.

Meni je 98/99. najsuroviji i najbolji klupski fudbal koji sam ikad gledao. Nešto slično je Real mestimično imao proteklih par sezona, ali niti su bili konstantni niti su imali takav rezultat.

Kapiram i da je onih ludačkih par minuta u finalu LŠ nagrada za sezonu, takva nije mogla da se završi nikako drugačije.

Posted

Meni je 98/99. najsuroviji i najbolji klupski fudbal koji sam ikad gledao. Nešto slično je Real mestimično imao proteklih par sezona, ali niti su bili konstantni niti su imali takav rezultat.

1998-99:

Charity Shield: Arsenal-Manchester United 3:0

Premier League: Arsenal-Manchester United 3:0, Manchester United-Arsenal 1:1

FA Cup: Arsenal-Manchester United 0:0, Arsenal-Manchester United 1:2

Jebeni Bergkampov penal u 90.minuti ponovljene kup-utakmice. :isuse: Da Schmeichel nije to odbranio, Giggsov tepih na prsima bi samo njegova snaha vidjela. Da Kaba jebeni Diawara nije bio u svim onim šansama one usrane noći u Lidsu nego, recimo, Anelka ili Wright, Unitedovog treblea ne bi bilo ni u priči.

S druge strane, Van Nistelrooy je promašio penal u 90.minuti 2003-04. pa danas Arsenaldžije mogu pričati o Nepobjedivima iako nismo™ dobili United ni u jednoj od četiri utakmice te sezone. :D

Posted

Ok, ok, znamo ko je jedini uzeo PL bez poraza  <_< Nego, ne govorim o pojedinačnim rezultatima, nego komplet sezoni. Mislim da je te sezone bila i ona boleština, 8:1 protiv Notingema u gostima, kad je Solskjer ušo u 70. i zavalio 4 komada.

Posted

98/99 Bajernova sezona nije bila ništa slabija. Igrali su i u grupi (savremenim komentatorim bi eksplodirao mikrofon od ponavljanja trivije da je Šeringem u grupi autogolom u nadoknadi spasio Bajern, a u finalu rešio preko puta). Najteža grupa ikada (Bajern, UTD, Barsa i Bronbi). Bronbi jedino dobio Bajerna, Bajern jedino izgubio od Bronbija. UTD jedva prošao (uz Real ako se dobro sećam kao najbolji drugoplasirani), ali dali su neki sumanuti broj golova u toj sezoni.

Ipak, Bajern ih je rastavljao 90 minuta u finalu. Jedna od najvećih nepravdi u fudbalu.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...