dillinger Posted September 29, 2014 Posted September 29, 2014 Da da... Da si ti živ i zdrav 1 Aston Villa je 80-tih imala "pratioce" u Srbiji, a sam 1990-te imao drugara u odeljenju koji je navijao za Everton. A najbolje da je Aca prvi generisao Poolu, Unitedu i Arsenalu "simpatizere" u Srbiji. Generacije kojima su strani timovi došli pod A u životu, stasale su tek 90-ih, uz Palmu i BK.
MocaVukotic Posted September 29, 2014 Posted September 29, 2014 ja sam počeo još dok su igrali dalglish i rush, barnes tek doveden iz watforda...
MocaVukotic Posted September 29, 2014 Posted September 29, 2014 Generacije kojima su strani timovi došli pod A u životu, stasale su tek 90-ih, uz Palmu i BK. e to da. ali pod B i C ih je bilo odavno.
ljakse Posted September 29, 2014 Posted September 29, 2014 Ja se sećam Pool bandwagoninga osamdesetih, Rush/Grobelar generacija, kad su žarili i palili. Pretpostavljam da je i u sedamdesetim bilo toga, možda manje zbog manjeg praćenja. United varijanta je krenula sa PL a kulminirala tamo neke '99, a za Arsenal nemam evidenciju.
MancMellow Posted September 29, 2014 Posted September 29, 2014 Generacije kojima su strani timovi došli pod A u životu, stasale su tek 90-ih, uz Palmu i BK. Naravno da je igralo ulogu, svakako, pa evo, vidim i ljude sa cityjevim oznakama po gradu (mada retko kao juče u komplet opremi), samo kažem za forum...
dillinger Posted September 29, 2014 Posted September 29, 2014 Ja se sećam Pool bandwagoninga osamdesetih, Rush/Grobelar generacija, kad su žarili i palili. Pretpostavljam da je i u sedamdesetim bilo toga, možda manje zbog manjeg praćenja. United varijanta je krenula sa PL a kulminirala tamo neke '99, a za Arsenal nemam evidenciju. Arsenal malo nakon Junajteda, ali i oni već imaju pozamašan staž. Ipak je u pitanju najveći rivalitet koji srpska publika pamti, razlika od par godina je razlika u starosti i stažu u PL između Kantone i Bergkampa
ducca Posted September 29, 2014 Posted September 29, 2014 (edited) pa ne. video sam kad sam se vraćao iz Vera juče lika u komplet City trenerci. zapravo, sad malopre kad sam se toga setio mi je i palo na pamet da napišem ovo. Vero Ruzveltova? I ja danas blizu Vera videh jednog u proslosezonskom dresu, nizak - zdepast lik? Tesko da ih je dvojica u istom reonu :P Edited September 29, 2014 by ducca
MancMellow Posted September 29, 2014 Posted September 29, 2014 Vero Ruzveltova? I ja danas blizu Vera videh jednog u proslosezonskom dresu, nizak - zdepast lik? Tesko da ih je dvojica u istom reonu :P NE! Ovaj je bio bar 190cm. Okupacija!
ArleKino Posted September 29, 2014 Posted September 29, 2014 Kad neko spomenu Aston Villu, prvi engleski klub koji sam mrzio je bio Aston Villa - "kakvo je to glupo zensko ime za klub", "boja dresova im je ni za kurac". Za ovo zadnje me kaznio Arsene odlaskom Wrighta u West Ham. Sjecam se price o liku iz Hrvatske koji je zavolio Villu kad su uzeli KES pa otisao na tekmu Slaven Belupo-Aston Villa u Intertoto kupu nekih devedesetih (2:1, u revansu Villa nadoknadila pobjedom 2:0 golovima legendarnog Leeja Hendryja). Dobio covjek vise medijskog prostora nego sama tekma.
MocaVukotic Posted September 29, 2014 Posted September 29, 2014 legendarnog Leeja Hendryja kako je taj slavno propao. slavnije i od kierona dyera.
Weenie Pooh Posted September 29, 2014 Posted September 29, 2014 Uvek mi je mirisao na seksistu ovaj ArleKino. On verovatno odmah menja kanal kad na TV-u slučajno naiđe na ženski fudbal...
MocaVukotic Posted September 29, 2014 Posted September 29, 2014 metnuo ga pera iz bivšeg ddr-a. tu je i mame biram, biće spektakl.
ArleKino Posted September 29, 2014 Posted September 29, 2014 Uvek mi je mirisao na seksistu ovaj ArleKino. On verovatno odmah menja kanal kad na TV-u slučajno naiđe na ženski fudbal... Jok, tu Arsenal ima zadnjeg veznog sa mudima.
Bright Billy Posted September 29, 2014 Posted September 29, 2014 Ja se sećam Pool bandwagoninga osamdesetih, Rush/Grobelar generacija, kad su žarili i palili. Pretpostavljam da je i u sedamdesetim bilo toga, možda manje zbog manjeg praćenja. United varijanta je krenula sa PL a kulminirala tamo neke '99, a za Arsenal nemam evidenciju. Ja nesto imam teoriju da (kod nas) za arsenal navijaju ljudi koji su fudbal poceli da prate prekjuce, pa im je neko prodao pricu o siromasnom klubu iz londona, koji parira zlim bogatasima tako sto mudri profa ispeva da dovodi vrhunske igrace za po 300k (sto se u realnosti dogodilo jednom).
Recommended Posts