Calavera Posted September 23, 2014 Posted September 23, 2014 Ali ovi koji dolaze da cestitaju Mignoletu iako nije ni odbranio odlucujuci penal, a od prethodnih 16 samo 1
Timmy Posted September 23, 2014 Posted September 23, 2014 Ajd pomozite neupucenom. Koji je ovo kup? Ranije se lepo znalo, FA kup i liga kup. Sad pojma nemam sta je sta.
Mercuzzio Posted September 23, 2014 Posted September 23, 2014 Kakva zabava. Žao mi Middlesbrough-a. Junački se borili... Poslao sa fiksnog ajfona putem Tapatalka
Mercuzzio Posted September 23, 2014 Posted September 23, 2014 (edited) Ajd pomozite neupucenom. Koji je ovo kup? Ranije se lepo znalo, FA kup i liga kup. Sad pojma nemam sta je sta.Ovo je Liga Kup Poslao sa fiksnog ajfona putem Tapatalka Edited September 23, 2014 by Mercuzzio
189- Posted September 23, 2014 Author Posted September 23, 2014 Ajd pomozite neupucenom. Koji je ovo kup? Ranije se lepo znalo, FA kup i liga kup. Sad pojma nemam sta je sta. fa cup za premijerligase pocinje u prvoj nedelji januara.
Weenie Pooh Posted September 23, 2014 Posted September 23, 2014 Ali ovi koji dolaze da cestitaju Mignoletu iako nije ni odbranio odlucujuci penal, a od prethodnih 16 samo 1 Tradicija, jebiga -_- Mada mislim da bih i ja od 16 penala uspeo da "odbranim" jedan ili dva, čisto ne pomerajući se sa sredine gola - neka balvani samo gađaju ćošak, promašiće ga pre ili kasnije...
Remi Posted September 23, 2014 Posted September 23, 2014 Ture Bure srusio njihovog igraca u 121 minutu . Odmah sam se ovoga setio
189- Posted September 23, 2014 Author Posted September 23, 2014 ne kontam ovo pljuvanje mignoleta. nekoliko penala boroovih igraca su bili bas neodbranjivi
MiddleClass Posted September 23, 2014 Posted September 23, 2014 ne kontam ovo pljuvanje mignoleta. nekoliko penala boroovih igraca su bili bas neodbranjivi Ti ne znas sta znaci ta rijec. Nije svaka kritika pljuvanje...
čekmeže Posted September 23, 2014 Posted September 23, 2014 Sreća pa Sterling nije morao ponovo da šutira. Baš se usro posle one greške.
Weenie Pooh Posted September 23, 2014 Posted September 23, 2014 +1 Bio sam siguran da bi opet promašio :( Najgori mogući uvod za derbi, 120 minuta trčanja i onda psihološki kolaps... ne kontam ovo pljuvanje mignoleta. nekoliko penala boroovih igraca su bili bas neodbranjivi Nije pljuvanje, uvek mi je smešno kad čestitaju golmanu posle protivničkog promašaja. Ali ne volim Mignoleta, deluje usrano ko grlica kod svakog prekida. U stvari ne nervira me on koliko njegov trener koji je odlučio da najuri Reinu da bi dečku bilo lakše da se adaptira na novi klub bez konkurencije, pa sad juri Valdeza jer shvata da se zajebao
porucnik vasic Posted September 23, 2014 Posted September 23, 2014 Ali ne volim Mignoleta, deluje usrano ko grlica kod svakog prekida. U stvari ne nervira me on koliko njegov trener koji je odlučio da najuri Reinu da bi dečku bilo lakše da se adaptira na novi klub bez konkurencije, pa sad juri Valdeza jer shvata da se zajebao Рафо ти ли си?
Recommended Posts