Jump to content
IGNORED

Premier League 14/15

189-

Recommended Posts

Posted

Gleda li ko MOTD? Scena kad 3-4 ManU igraca u odbrani jedan drugom pokazuju kako da se postave,neprocenjivo  :lol:

• Replies 11k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Weenie Pooh

1329

• MancMellow

849

• John Coltrane

665

• 189-

613

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Ja sam to i uradio. Rekao sam biće bolje kad dovedu neko pojačanje

Da, pakleni ritam nedjelja-nedjelja je nezdrziv. :(

Posted (edited)

sumrak foruma, topdzije pwnuju mufc

nad mrtvim vukom i zeko silji patku

Edited by gazza1
Posted

Meni loš kvalitet trenera koji vode mancestere i liverpul oduzima Murinju na njegovoj specijalnosti... :(

podizanje kvaliteta topika off

Posted

Razmazenost.com verovatno je to u pitanju.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Posted

sumrak foruma, topdzije pwnuju mufc

nad mrtvim vukom i zeko silji patku

Jbg, jedini ozbiljan konkurent Čelsiju za titulu. :fantom:

Posted

Jbg, jedini ozbiljan konkurent Čelsiju za titulu. :fantom:

Sto je naludje, skroz se slazem. Mada Venger je to, otpasce najkasnije do decembra.

Posted

Na temu Man Utd, ne raspadaju se oni stvarno u toj meri u kojoj je sveopšti schadenfreude utisak. Imaju nekoliko stvarno odličnih igrača, a nisu jedini sa problemima u odbrani, trebaće malo vremea da se tim koliko-toliko stabilizuje... a onda bi mogli da liče na Suarezov LFC od prošle godine, igra na gol više, snatching defeat from the jaws of victory ili obrnuto, klizanje i plakanje... Bar neće biti dosadno.

Za početak bi mogao LVG da prestane da se iživljava nad Shawom, gurne ga u tim umesto suspendovanog Blacketta, nalupa Roju šamare i pomeri ga na CB. Takođe, za tu 4-2-2-2 formaciju nisam siguran da je Herrera uopšte potreban, Blindu bi više značio neki defanzivno svesniji saigrač.

Gleda li ko MOTD? Scena kad 3-4 ManU igraca u odbrani jedan drugom pokazuju kako da se postave,neprocenjivo  :lol:

Totalno sam zaboravio, a rekao sebi da pogledam večeras :isuse: Moram sutra da tražim torrent.

Posted

trebaće malo vremena za stabilizaciju odbrane, negde tamo do januara-februara -_-

nakrcali su gomilu igrača i potrošili džakove para, a i dalje nemaju štopera. neće ga ni imati osim ako se džons nekako ne pretvori u istog. smoling rupa, bleket rupa, evans polurupa, roho izgleda sav nezreo i nestabilan da drži odbranu na ovom nivou, a blind je od svega pomalo, ali ništa konkretno. neverovatno je (Viškovim glasom) da su imali toliko para na raspolaganju i toliko solidnih opcija koje mogu da im završe posao, a da će dozvoliti sebi da prosipaju bodove zbog odbrane. da su bar nekog zadnjeg veznog pokupili, ali ništa, brisano polje. ko zna, možda efikasnim mečevima žele da vrate publiku na stadion :Jova:

Posted

jbte, sta treba da kupite da budete zadovoljni vec jednom?

Posted

jbte, sta treba da kupite da budete zadovoljni vec jednom?

Jednog jebenog normalnog centralnog beka?

Posted

Dnevni podsetnik da tek idu mečevi sa Sitijem i Čelzijem.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...