Jump to content
IGNORED

Premier League 14/15

189-

Recommended Posts

• Replies 11k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Weenie Pooh

1329

• MancMellow

849

• John Coltrane

665

• 189-

613

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Ne pamtim kad me je obradovao neki gol Fat Franka poslednji put... možda kad je igrao protiv Man Utd, ne znam.

Posted

Građani proglasili Mangalu za MOTM... bio je sasvim dobar, ali i Kompany i Milner su bili bolji.

Posted

Everton, Tottenham, United, Liverpool izgubio. City i Chelsea remizirali. Lijepo kolo. :fantom:

Posted

Kompany se zalece kao bik,napravio je bezbroj faula u blizini sesnaesterca,da je imao neki kvalitetniji™ izvodjac slobodnjaka moglo je svasta da bude

Posted

Ja u principu volim kad se igra ovako scrappy defanzivan fudbal sa puno trčanja, ali samo kad nešto bitno zavisi od ishoda - plasman u sledeće kolo, odbrana male prednosti na tabeli u finišu sezone, itd. Iritantno je kad se ovako postavi igra već u petom kolu sezone, kao  da bi se svet srušio ako se Chelsea malo otvori pa rizikuje da OMG primi gol...

i ja volim vise defanzivji fudbal. ali sad sam se mnogo smorio na kraju kad imamo igraca vise a mi se branimo kao da mi imamo dva igraca manje. 

sve u svemu pravedan rezultat. cini mi se da ono nije bio crveni za zabaletu. posle i city imao srecu kod stative...

mangala i kompany kad se uigraju bice jebeni za svakog napadaca. vec sad su prejaki.

eh..lampard, drago mi je za njega. steta je samo sto ga nije dao za 1-2.

Posted

@Arle: Vama™ baš široka konkurencija, šest timova, ne znaš još da li napadate™ titulu ili plasman u LE?

Posted

Kako je ovo bilo kul :D

Bilo bi dobro da su dobili na kraju. 

Meni je cudno koliko se Mourinho vec godinama uzda u manje vise istu igru u gostima protiv jakih timova. Mislim, nemam nista sustinski protiv, ali [redovno] ima igrace i za vise od toga.

Posted

uopste ne razumem uvodjenje drogbe pored remyja. francuz bi se rastrcao i jos vise pojacao kontru. 

Posted

uopste ne razumem uvodjenje drogbe pored remyja. francuz bi se rastrcao i jos vise pojacao kontru. 

Ja uopšte ne razumem ovu bunkericu na kraju, sa golom i igračem više.

Posted

@Arle: Vama™ baš široka konkurencija, šest timova, ne znaš još da li napadate™ titulu ili plasman u LE?

Zna se, napad na titulu. Ko puca na Mjesec, zavrsi medju zvijezdama, taj rad.

Posted

Ja uopšte ne razumem ovu bunkericu na kraju, sa golom i igračem više.

ni ja. ali mikel je usao pre gola tako da se tesko sta moze napadacki uraditi sa njim i maticem na terenu. i pored toga smo odigrali pickasto. city je prvih 15-20 minuta jurio i vrsio veliki pritisak i presing na nase igrace, posle su crkli i malo se povukli. i onda mi imamo igraca vise, oni jos umorniji a mi se povlacimo. 

remy je jos pre gola cityja trebao uci umesto coste da jos vise pretimo preko kontri. ne bi ni oni toliko povukli u napad.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...