Jump to content
Kraljeva magija

Premier League 14/15

Featured Replies

• Author

da, ali mi je ovo daleko bolja fora

Leteći Mojes... :lol:

Ronaldo je u najboljoj sezoni u Unitedu dao 31 gol u ligi. U Spaniji je na prosjeku od preko gola po utakmici. Roberto fakin' Soldado i Alvaro madafakin' Negredo su imali nenormalno dobre sezone prije manjeg (Negredo) ili veceg (Soldado) neuspeha u engleskoj.

Jasno ti je da je meni, vrhunskom poznavaocu fudbala, engleska epizoda Negreda i Soldada bila poznata čim su potpisali za totenam i siti. Drvna građa iz Španije - od početka sam to zborio dok me ostatak foruma zajebavao. Ti i Vini dođete na moje posle nekog vremena i zato vas rado čitam. Neki ne dođu nikad.

bolje ćuti

Sta znaci bolje cuti? Je l to neki novi argument, mozda nisam u toku? Tema je koliko se secam danasnja utakmica i direktan uticaj sudije na ishod iste, ako imas nesto na tu temu da kazes izvoli, ako ne onda si offtopic posto je malo smor slusati o prezvakanoj temi zvanoj Webb iznova i iznova i ne znam kakvoj pomoci istog od pre bog zna koliko. Ako se nesto dovoljno puta ponovi postaje istina je l da?

da

Pa nije Web uslužno poništio ovaj gol, nego današnja poturica™
MachestLinePA_468x319.jpg

Ozbiljno treba traziti izuzece ovog kretena, nije prvi put da šamara po penalima protiv Utda. Niko ne trazi da se nateze vec samo fer odnos prema oba tima, a da je tako bilo danas ovo bi bilo reseno pre pola sata, ali u korist Utda.

Kako je ovo dobro! Navijač Junajteda kuka na suđenje protiv fucking Lestera. :D

• Author

ni komentar o derbiju sezone?  :cry:

17 faulova, 6 žutih kartona, 1 šut na gol, koliko komentara misliš da to zaslužuje?

Evo jedan jak komentar...

Prošle sezone je derbi rješio Tores kojeg se Murinjo olako odrekao. Neka mu je danas (drugi) bog u pomoći.

Taj komentar je bio zanimljiv prvih dva-tri puta, posle je jednostavno postao izlizan i dosadan.

• Author

znaci vi volite samo fudbal kada ima golova <_<

Gledam sad highlights, mogao je Džeko i da dobije penal kad ga je Costa faulirao. 

Pa nije Web uslužno poništio ovaj gol, nego današnja poturica™

Gol nije poništen, samo nije viđen. -_-

Inače, Van Gaal krenuo stopama 1 Moyesa u rušenju rekorda - United po prvi put izgubio utakmicu Premiershipa u kojoj je vodio dva razlike. Gaalacticos :Hail:

nisu nam pokazali onu ruku posle čelsijevog prekida

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout