John Coltrane Posted September 1, 2014 Posted September 1, 2014 Dani kod tobdzija.... Kazu upravo ga pregledaju u Londonu. Bas me zanima koja li ce cifra biti u pitanju?
189- Posted September 1, 2014 Author Posted September 1, 2014 jel istina da ce falcao imat 437k nedeljno? nije ali oko 200k eura nedeljno
MancMellow Posted September 1, 2014 Posted September 1, 2014 (edited) nije ali oko 200k eura nedeljno ja sam negde procitao 175k funti nedeljno, ali dok se ne potpise ko zna... Edited September 1, 2014 by MancMellow
cvrlle Posted September 1, 2014 Posted September 1, 2014 ode i koates na posudbu u crne macke sad da probamo da zavalimo lovrena negde :P
cvrlle Posted September 1, 2014 Posted September 1, 2014 Kazu upravo ga pregledaju u Londonu. Bas me zanima koja li ce cifra biti u pitanju? £18m price tag for Welbeck, while there is a £3m fee if the move is a loan kazu na bbc-u
Weenie Pooh Posted September 1, 2014 Posted September 1, 2014 Dobro im je to, još ne znaju da li je u pitanju kupovina ili pozajmica, ali znaju tačno koliko bi koštao i u jednoj i u drugoj varijanti...
John Coltrane Posted September 1, 2014 Posted September 1, 2014 Jesmo doveli stopera (dok sam bio odsutan) ? Sent from my iPhone using Tapatalk
valter Posted September 1, 2014 Posted September 1, 2014 Junajted potrosi jos 14 miliona na Blinda.Oni se bas otvorise.Sada ne mogu da prozivaju plavi deo grada
MancMellow Posted September 1, 2014 Posted September 1, 2014 Junajted potrosi jos 14 miliona na Blinda.Oni se bas otvorise.Sada ne mogu da prozivaju plavi deo grada pa retko smo ih i prozivali na osnovu kolicine novca, vec prirode novca -_- ^_^
ducca Posted September 1, 2014 Posted September 1, 2014 Inace Arsenal je trazio i dobio produzenje roka do 1am da zavrsi papirologiju za Welbza dok Utd ima do ponoci za Falcaa i nije iskljuceno da oba transfera propadnu
MancMellow Posted September 1, 2014 Posted September 1, 2014 (edited) Inace Arsenal je trazio i dobio produzenje roka do 1am da zavrsi papirologiju za Welbza dok Utd ima do ponoci za Falcaa i nije iskljuceno da oba transfera propadnu pa jedan zavisi od drugog. ako propadne falcao, propada i welbeck, najverovatnije, osim ako nismo retardirani. a u to vec vise ne smem da se zakunem posle svega Edited September 1, 2014 by MancMellow
ArleKino Posted September 1, 2014 Posted September 1, 2014 pa jedan zavisi od drugog. ako propadne falcao, propada i welbeck, najverovatnije, osim ako nismo retardirani. a u to vec vise ne smem da se zakunem posle svega Pa vaše poslove režira Ed Wood, a naše Dick Law. Sa takvim imenima im fali još samo jedan za "Three Stooges". Welbeck... 16 miliona. Nije on najgore što nas je moglo snaći od napadača na tržištu, ali jebeni Remy je koštao manje. Wenger se očito nije zajebavao kad je rekao na nekoj presici prije par sedmica da će im (Englezima) za koju godinu napraviti dobru reprezentaciju. Opet, što napisa jedan bloger: "Welbeck je dao 26 golova u Premiershipu. 26 više od Yaye Sanoga."
Recommended Posts