Jump to content

Premier League 14/15

Featured Replies

On 30. 8. 2014. at 17:15, gazza1 said:

tim gore po liverpool....

On 25. 8. 2014. at 19:46, MancMellow said:

...previse otvoreno igrate™

to kako je Liverpool krenuo protiv Cityja na Etihadu to mogu tako Bajern i Real. Stoke su danas lepo imale plan, izvrsili ga do u detalja i to je to. 

Edited by MancMellow

nisam gledao ali bih posumnjao u to da se u ovakvim utakmicama stoke city ili drugi protivnik tog formata bilo sta pita.

realan problem ekipa tipa velicine cityja je motivacija, pa odlucuje vise njihova kurcobolja nego stokeov plan...

Nema pojma Costa, Torres bi ovo zavukao.

On 30. 8. 2014. at 17:28, gazza1 said:

nisam gledao ali bih posumnjao u to da se u ovakvim utakmicama stoke city ili drugi protivnik tog formata bilo sta pita.

realan problem ekipa tipa velicine cityja je motivacija, pa odlucuje vise njihova kurcobolja nego stokeov plan...

Ma ok kurcobolja, ja samo mislim da se Pool previse otvorio i, posebno, previse rano otvorio. Losiji je od Cityja igracki i prosto ne moze tako da se igra u gostima. U drugom poluvremenu je bilo perioda od recimo dva puta po pet minuta kada su Stoke igrale sasvim pristojan fudbal. 

Edited by MancMellow

• Author

morace uci shuerrle da se malo rastrci kad se ovo jos vise otvore. to je potencijalna sansa za treci gol

Потенцијалних 2-2 трећи пут у низу

On 30. 8. 2014. at 17:23, MancMellow said:

to kako je Liverpool krenuo protiv Cityja na Etihadu to mogu tako Bajern i Real. Stoke su danas lepo imale plan, izvrsili ga do u detalja i to je to.

Jao, ta naknadna pamet... da nije možda Liverpool najebao zbog previše otvorene igre? City je došao u prvu šansu i dao gol ne iz kontre nego iz strpljive akcije protiv postavljene odbrane od 10 igrača. Sad, to što u odbrani igraju idioti nema mnogo veze sa taktikom...

:isuse:

• Author

mnogo mi je drago sto je coleman autogol zbog onog dzukackog provociranja coste

Ah taj američki intervencionizam...

Kakva utakmica :D

koja pizda ovaj kosta

То, Нејсмите! Каква лопта Мекгидија.

Doooobra utakmica...

• Author

do kurca

evo etoa sa napadackim brojem 5

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout