MancMellow Posted August 30, 2014 Posted August 30, 2014 (edited) tim gore po liverpool.... ...previse otvoreno igrate to kako je Liverpool krenuo protiv Cityja na Etihadu to mogu tako Bajern i Real. Stoke su danas lepo imale plan, izvrsili ga do u detalja i to je to. Edited August 30, 2014 by MancMellow
yolo Posted August 30, 2014 Posted August 30, 2014 nisam gledao ali bih posumnjao u to da se u ovakvim utakmicama stoke city ili drugi protivnik tog formata bilo sta pita. realan problem ekipa tipa velicine cityja je motivacija, pa odlucuje vise njihova kurcobolja nego stokeov plan...
MancMellow Posted August 30, 2014 Posted August 30, 2014 (edited) nisam gledao ali bih posumnjao u to da se u ovakvim utakmicama stoke city ili drugi protivnik tog formata bilo sta pita. realan problem ekipa tipa velicine cityja je motivacija, pa odlucuje vise njihova kurcobolja nego stokeov plan... Ma ok kurcobolja, ja samo mislim da se Pool previse otvorio i, posebno, previse rano otvorio. Losiji je od Cityja igracki i prosto ne moze tako da se igra u gostima. U drugom poluvremenu je bilo perioda od recimo dva puta po pet minuta kada su Stoke igrale sasvim pristojan fudbal. Edited August 30, 2014 by MancMellow
189- Posted August 30, 2014 Author Posted August 30, 2014 morace uci shuerrle da se malo rastrci kad se ovo jos vise otvore. to je potencijalna sansa za treci gol
Cane Vukic Prebranac Posted August 30, 2014 Posted August 30, 2014 Потенцијалних 2-2 трећи пут у низу
Weenie Pooh Posted August 30, 2014 Posted August 30, 2014 to kako je Liverpool krenuo protiv Cityja na Etihadu to mogu tako Bajern i Real. Stoke su danas lepo imale plan, izvrsili ga do u detalja i to je to.Jao, ta naknadna pamet... da nije možda Liverpool najebao zbog previše otvorene igre? City je došao u prvu šansu i dao gol ne iz kontre nego iz strpljive akcije protiv postavljene odbrane od 10 igrača. Sad, to što u odbrani igraju idioti nema mnogo veze sa taktikom...
189- Posted August 30, 2014 Author Posted August 30, 2014 mnogo mi je drago sto je coleman autogol zbog onog dzukackog provociranja coste
Weenie Pooh Posted August 30, 2014 Posted August 30, 2014 Ah taj američki intervencionizam... Kakva utakmica :D
Cane Vukic Prebranac Posted August 30, 2014 Posted August 30, 2014 То, Нејсмите! Каква лопта Мекгидија.
Recommended Posts