Jump to content
IGNORED

Premier League 14/15

189-

Recommended Posts

Posted

Očekujem da se tapnu danas/prekosutra uz zaradu -_- još Assaidi i Borini tamo gde je planirano i to je to za prvi tim...

Agger... Kapiram sad da se znalo u klubu još od proletos da je Brondby poslednja varijanta i da je prijateljska deo nekog paketa saradnje, LFC je nenormalne sume novca spucao u dealove sa akademijama i klubovima u Skandinaviji poslednjih par decenija i imaju tamo puno navijača još od osamdesetih. Posle dve godine igranja bez većih problema (al' ih je potrefio, grozne godine), hronične povrede su se, kažu, vratile prošle sezone, a ne možeš primati skoro £7m godišnje i 50% vremena blejati po terapijama, so he had to go. Pod Rafom je tokom šest sezona igrao prosečno ~15 ligaških mečeva godišnje, posle toga duplo više dok se nije ustalio Sakho. U prošla dva letnja roka odbio je da bude tapnut Beogradu na vodi i Keksijima za top dollar (£20m, pa £12m fee) i zamenjen Ashleyem Williamsom (downsizing do mo'ega, Sakho i Lovren odjednom deluju sasvim pristojno), a pošto su ti vozovi prošli i zdravstvena procena više nije dobra, očigledno nema elitnog interesovanja i mora se ovako, uz kompromis, u poslednjem trenutku i uz minimizaciju štete... Mislim, kada je mogao jedan Joe Cole da dobije povratak kući uz isplatu na račun, zašto ne bi i on? Nadam se da će tamo imati više sreće nego Joe u svom klubu, though.

• Replies 11k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Weenie Pooh

1329

• MancMellow

849

• John Coltrane

665

• 189-

613

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Само да се извиним СК због мојих ранијих реакција и захвалим што ме нису изложили стресу гледања данашње Вест Хемове утакмице.

Posted

Hvala Sparky, necemo samo mi™ sutra biti big story :D

Posted

to je taj strasni city od ponedeljka  :fantom:

Posted (edited)

14090884522091.jpg

+1

Edited by malkin
Posted

Само да се извиним СК због мојих ранијих реакција и захвалим што ме нису изложили стресу гледања данашње Вест Хемове утакмице.

:lolol:

Posted

Ali kakav!

Lep, ali Hartov. Ćušnuo je po zemlji pravo u golmana, a kreten se izmakao :D

Hart polako ali sigurno skuplja kolekciju spektakularno primljenih golova, pravi naslednik 1 Seamana...

Posted

jbg, ovde se ne vidi 0 

14090884522091.jpg

bravo. to je to. karma.

da imam pare na racunu stavio bih keca na everton. prosle nedelje nisu imali srece a previse bi bilo lepo da chelsea dobije posle kiksa cityja

Posted

A jeste, samo fali da Man Utd, Man City, i Chelsea izgube u istom danu. Onda sutra Tottenham sam na vrhu tabele <_<

Posted

A jeste, samo fali da Man Utd, Man City, i Chelsea izgube u istom danu. Onda sutra Tottenham sam na vrhu tabele <_<

Svonsi!

Posted

bravo. to je to. karma.

da imam pare na racunu stavio bih keca na everton. prosle nedelje nisu imali srece a previse bi bilo lepo da chelsea dobije posle kiksa cityja

Nisu kurac imali srece. Dali su gol za 2:0 iz ofsajda, u drugom poluvremenu nisu kako treba centar presli, Giroud ih je trebao sahraniti do kraja u nadoknadi vremena umjesto sto su oni sahranili njega.

Nadam se, naravno, porazu Mourinha.

Posted

Errrm, sta mi imamo sa prvim mestoma na tabeli? Plus - mi nismo izgubili :D

Posted

Ala će Čelzi da ružno razbije Everton..

MOžda je Banetov iz ofsajda, ali užas odbrana Evertona...

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...