MancMellow Posted August 29, 2014 Posted August 29, 2014 (edited) dvogodisnja/dugogodisnja pozajmica jbt, ko mi i nani Edited August 29, 2014 by MancMellow
cvrlle Posted August 29, 2014 Posted August 29, 2014 je l' ga lanmi kompletno isplacije (na nedeljnom nivou)?
189- Posted August 29, 2014 Author Posted August 29, 2014 (edited) mislim da ne. ne bi onda imalo smisla loan. valjda placaju 3,5 miliona. a remy je po nekima na medicalu. Edited August 29, 2014 by 189-
cvrlle Posted August 29, 2014 Posted August 29, 2014 (edited) a njegova plata je nesto manja od 7m funti. galijani zadovoljno trlja ruke :D edit: mada meni to smrdi. mora tu rosoneri jos u necemu da ucestvuju Edited August 29, 2014 by cvrlle
valter Posted August 29, 2014 Posted August 29, 2014 Rojs ga dade za Dortmund.Da su u LFC stavili sve pare na kamaru,od prodaje Suareza i sto je Amer dao za pojacanja,pa da su iskesirali za njega i jos za kojeg u odbrani,a ne za gomilu igraca,oprostio bi im i Balotelija.Ovako,Markovica izostavljam,bojim se da smo dobili na kvantitetu,a izgubili na kvalitetu!Procitah da Junajted oce Alena,za sumanutih 20 miliona,bilo cega je puno.Mislim da je to jos jedna novinarska glupost,ali ako im ga ponude za dzaba ko zna.Obavezno ubaciti klauzulu po kojoj mora da igra protiv LFC
189- Posted August 29, 2014 Author Posted August 29, 2014 a njegova plata je nesto manja od 7m funti. galijani zadovoljno trlja ruke :D edit: mada meni to smrdi. mora tu rosoneri jos u necemu da ucestvuju ima 175k p/w. to je oko 9 miliona.
porucnik vasic Posted August 29, 2014 Posted August 29, 2014 Rojs ga dade za Dortmund.Da su u LFC stavili sve pare na kamaru,od prodaje Suareza i sto je Amer dao za pojacanja,pa da su iskesirali za njega i jos za kojeg u odbrani,a ne za gomilu igraca,oprostio bi im i Balotelija.Ovako,Markovica izostavljam,bojim se da smo dobili na kvantitetu,a izgubili na kvalitetu!Procitah da Junajted oce Alena,za sumanutih 20 miliona,bilo cega je puno.Mislim da je to jos jedna novinarska glupost,ali ako im ga ponude za dzaba ko zna.Obavezno ubaciti klauzulu po kojoj mora da igra protiv LFC Са тим мученим Аленом изгледа да ми сви овако ђутуре нешто озбиљно превиђамо.
MancMellow Posted August 29, 2014 Posted August 29, 2014 Procitah da Junajted oce Alena,za sumanutih 20 miliona,bilo cega je puno.Mislim da je to jos jedna novinarska glupost,ali ako im ga ponude za dzaba ko zna.Obavezno ubaciti klauzulu po kojoj mora da igra protiv LFC To je jedna od najsmesnijih glasina koje sam ikada procitao :D Ali zato pocnite da strepite jer postoje glasine da smo zainteresovani ni manje ni vise nego za Sergia Romera. Da. Golman. Rezervni. To je ta kockica u mozaiku.
radisa Posted August 29, 2014 Posted August 29, 2014 To je jedna od najsmesnijih glasina koje sam ikada procitao :D Ali zato pocnite da strepite jer postoje glasine da smo zainteresovani ni manje ni vise nego za Sergia Romera. Da. Golman. Rezervni. To je ta kockica u mozaiku. Ja bih platio jedno 10M samo da uzmete Allena i da ima klauzulu u ugovoru da mora da igra 70% utakmica.
cvrlle Posted August 29, 2014 Posted August 29, 2014 ma ne treba nikakva klauzula, samo nek ga vode...
MancMellow Posted August 29, 2014 Posted August 29, 2014 (edited) Ja bih platio jedno 10M samo da uzmete Allena i da ima klauzulu u ugovoru da mora da igra 70% utakmica. Ne moze, vera nam ne dozvoljava. Igraci koji mogu da igraju DM-a (pa makar i tragicno) se kupuju samo u godinama u kojima Bogojavljanje pada na treci cetvrtak u januaru. Edited August 29, 2014 by MancMellow
valter Posted August 29, 2014 Posted August 29, 2014 Ja bih platio jedno 10M samo da uzmete Allena i da ima klauzulu u ugovoru da mora da igra 70% utakmica. Ne bi bilo lose,ali bojim se da su samo nase zelje.Kao i za Rojsa i bilo koga smislenog igraca.Inace BR najavio jos dva "potpisa".Iskreno se plasim oba!Evo simpatican sajt,barem meni,sa informacijama o mogucim transferima.Jeste da imaju jos samo dva dana http://www.newsnow.co.uk/h/Sport/Football/Premier+League/Transfer+News Naravno ima sve i svasta,ali bude i istine.
cvrlle Posted August 29, 2014 Posted August 29, 2014 Inace BR najavio jos dva "potpisa".Iskreno se plasim oba! dva je pominjao jos pre balotelija
Weenie Pooh Posted August 29, 2014 Posted August 29, 2014 Ja bih trejdovao Veškog Xavija za Žbunokosog, i dao dva pika iz prve runde pride.
radisa Posted August 29, 2014 Posted August 29, 2014 Ja bih trejdovao Veškog Xavija za Žbunokosog, i dao dva pika iz prve runde pride. Da, recimo, ja bih Žbunokosog isto voleo da vidim u Liverpoolu, a Allena ne vidim... ALi, ne verujem da je to ikako moguće :(
Recommended Posts