Lezilebovich Posted August 27, 2014 Posted August 27, 2014 Interesantno štivo iz ovog gore teksta - Deloitte Football Money League
yolo Posted August 27, 2014 Posted August 27, 2014 (edited) hrabra analiza, ako se covek izbori do kraja kroz sumu podataka. vladu je zabavno citati cak i kada se ne slazes sa njim, retko dobar sportski novinar narocito za tu generaciju kojom vladaju napaljeni retardi. medjutim ovo je hajlajt teksta fizički izgled ga realno ograničava na marketinškom planu Edited August 27, 2014 by gazza1
Прслин Posted August 27, 2014 Posted August 27, 2014 Обично са разлогом пљујемо српске коментаторе и спортске новинаре, а сада морам да искористим прилику да са разлогом и ја похвалим Новаковића. Не само да је добар познавалац Премијер лиге већ је и мени убедљиво најинтересантнији новинар на деведесетдвојкином порталу и, генерално, у овој отужној земљи у којој се писање за медије претворило у лош преводилачки занат.
copkillah Posted August 27, 2014 Posted August 27, 2014 Обично са разлогом пљујемо српске коментаторе и спортске новинаре, а сада морам да искористим прилику да са разлогом и ја похвалим Новаковића. Не само да је добар познавалац Премијер лиге већ је и мени убедљиво најинтересантнији новинар на деведесетдвојкином порталу и, генерално, у овој отужној земљи у којој се писање за медије претворило у лош преводилачки занат. I uglavnom se dobro kontroliše da ga sektaštvo ne zaslepi u poslu, što je za ozbiljnu pohvalu
yolo Posted August 27, 2014 Posted August 27, 2014 meni to nije problem ako je covek dosledan. znaci uvek uracunas odredjeni faktor i to je to. tako su se odvajkada citali engleski novinari gde je subjektivizam tj autenticnost pozeljna kategorija ali trazi iskustvo citaoca, tj svest o tome s kim ima posla. kao ono kad citas u NME-ju kad barney hoskins napise da novi album pet shop boys nije nesto onda znas da je tesko sranje ustvari
grunt Posted August 27, 2014 Posted August 27, 2014 Procitao sam tekst do kraja i svaka mu je kao u Njegusa, osim Mojsa, nikad mi nije ni palo na pamet da tako izgovaram :)
MocaVukotic Posted August 27, 2014 Posted August 27, 2014 au sad jebem ti idiota, obožavam što "smo" ga doveli.
Recommended Posts