Jump to content
IGNORED

Premier League 14/15

189-

Recommended Posts

• Replies 11k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Weenie Pooh

1329

• MancMellow

849

• John Coltrane

665

• 189-

613

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Nema koliko znam. Prenosen je Southampton i ovi moji nesretnici.

Posted (edited)

Нема, само аудио на hammerstv.com па stream 3.

Edit Исправио адресу

Edited by Прслин
Posted

Football, eh?

Posted

Ne hvala. Agger?

Ja kad sam nudio nisi hteo, sad pati plati 40 miliona pa se klati kao Mark Klatenberg -_-

Posted (edited)

Валенсија промашио пети пенал и пукао ми пренос пред њихов шут. Ааааааааааа

Edit :(

Edited by Прслин
Posted

Chris Pearson: Signing Di Maria is like putting Royal icing on a Victoria sponge cake. Looks good but it's still only a sponge cake underneath.

Posted

Moram da se ogradim, nisam gledao utakmicu ipak...Jel zaista bitno u kojoj formaciji se igralo? Poraz od 4-0 u takvoj tekmi po meni ukazuje da postoji neki malo dublji problem.

Posted

jel mancester igrao sa drugim timom, ili?

Posted

De Hea – Kin, Evans, Vermijl – Janko, Anderson, Pauvel, Džejms – Kagava – Čičarito, Velbek

Posted (edited)

Moram da se ogradim, nisam gledao utakmicu ipak...Jel zaista bitno u kojoj formaciji se igralo? Poraz od 4-0 u takvoj tekmi po meni ukazuje da postoji neki malo dublji problem.

jel mancester igrao sa drugim timom, ili?

dublji problem je formacija, ova trojica pozadi, to je komedija, totalna. I samopouzdanje je dublji problem. Ne postoji. Nemoguce je da su neki igraci ovako zaboravili da igraju fudbal. 

@Lancia, uglavnom sa drugim timom, ali sa 2 prvotimca i trojicom rezervi za prvi  tim. Kad je Kagawa izasao bukvalno se sve raspalo. 

Edited by MancMellow
Posted

Ja kad sam nudio nisi hteo, sad pati plati 40 miliona pa se klati kao Mark Klatenberg -_-

mmmmmoze

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...