Aleksandar88 Posted August 25, 2014 Posted August 25, 2014 @Aleksandar88, jesi ti navijač Liverpula? Mislim, voliš Liverpul i to, fan club Serbia? Šta se ložiš? Sevaj.. Uuuu , ala si zajeban. Nadao sam se da neces otkriti da postoje ostale teme pored FK Partizan, ali sam se nazalost prevario. Sreca tu je ignor lista.
Bright Billy Posted August 25, 2014 Posted August 25, 2014 Prenosi svih tih liga su samo za kladionicare. ne verujem, kladionicari gledaju teletekst. kapiram da se dosta tih liga dobija u paketu sa velikim. ko kad kupis filmski paket neke velike produkcijske kuce pa dobijes 10 dobrih filmova, 20 onako i 150 totalnih sranja...
Godfrey Posted August 25, 2014 Posted August 25, 2014 (edited) @Aleksandar88 Izvini što sam uvredio tvoju ljubav od rođenja, Liverpul.. Ma samo piči na ignore, fan club Serbia..sve ok, jasno je da si krastavac Edited August 25, 2014 by Godfrey
Прслин Posted August 25, 2014 Posted August 25, 2014 Годфри, и ја сам фан клуб Србија, љубав од твог рођења ми је Вест Хем.
radisa Posted August 25, 2014 Posted August 25, 2014 alen u startnih 11 @porucnice http://www.goodstream.in/ Opet sa igračem manje od starta :(
John Coltrane Posted August 25, 2014 Posted August 25, 2014 Не могу да замислим ситуацију у којој се неко осим Белгијанаца отима за белгијску лигу. Радије бих гледао веб камеру фиксирану на јагње које се пече у Косјерићу него њихов плеј оф. Ovo ide u potpis
189- Posted August 25, 2014 Author Posted August 25, 2014 milan zeli da uzme torresa na loan. navodno smo pristali ali i dalje moramo platiti oko 2m dok bude igrao u milanu. torres ili borini kao zamena za balotellija. mvg se isto spominje da moze otici na loan u milan.
Weenie Pooh Posted August 25, 2014 Posted August 25, 2014 Opet sa igračem manje od starta :( Allen vs. Yaya Toure, jebotebog. Da hoćeš veći mismatch, teško bi ga našao osim da dovedeš nekog omladinca. Očigledno će se ignorisati sredina terena, bunariće Gerrard iz zadnje linije trojicu trkača napred. Za LVG i Man Utd, znam da može dijamant, ali to sam tretiao kao 4-4-2.
Weenie Pooh Posted August 25, 2014 Posted August 25, 2014 Uini :D interesovao me je drugi pasus, ali ako ti je znacilo da to napises, drago mi je da sam pitao. Služimo narodu. Ali ima i srećnih, evo ova dvojica (Flanagan, Lallanagan) se već uslikala sa zvezdom, oči im se crvene...
radisa Posted August 25, 2014 Posted August 25, 2014 Allen vs. Yaya Toure, jebotebog. Da hoćeš veći mismatch, teško bi ga našao osim da dovedeš nekog omladinca. Očigledno će se ignorisati sredina terena, bunariće Gerrard iz zadnje linije trojicu trkača napred. Za LVG i Man Utd, znam da može dijamant, ali to sam tretiao kao 4-4-2. Jel Liverpool bio zaineresovan za De Jonga? Taj bi legao kao budali šamar mesto beskvrnih DM-ova koje treneri L'poola gaje...
ducca Posted August 25, 2014 Posted August 25, 2014 Mislim da se vracamo na 4 nazad i klasicna krila plus 2 spica, dvojica u sredini kako god... Sa mogucnoscu vrtenja ostalih derivata cetvorice u odbrani. Ponavljam se ali LVG je i napomenuo pre koju nedelju da mu treba vrhunsko krilo za 4-4-2 tako da namece se jbg. Tri nazad je idiotizam, ne samo kad je Utd u pitanju.
Lezilebovich Posted August 25, 2014 Posted August 25, 2014 Не могу да замислим ситуацију у којој се неко осим Белгијанаца отима за белгијску лигу. Радије бих гледао веб камеру фиксирану на јагње које се пече у Косјерићу него њихов плеј оф. dok ne počne tekma, jedno brzinsko pitanje pored toliko mesta, što baš Kosjerić ? http://www.parapsihopatologija.com/forums/index.php?showtopic=17730&p=2674993
valter Posted August 25, 2014 Posted August 25, 2014 "Disater waiting to hapen" je jedno od misljenja povodom prelaska Balotelija u LFC,a koje trenutno delim.Ne znam da li cu do kraja sezone promeniti misljenje,ali se barem nadam da hocu.Pisu,kazu,mora Baloteli ovo,mora ono,te ovo mu je poslednja sansa,itd.Ne znam sta ce biti,ali znam da ni Mario ne zna sta ce da bude Ovo cisto na osnovu njegove dosadasnje karijere.Inace ako Di Marija nije po volji navijacima,mozemo da se menjamo.Ako nista drugo zabava bi vam bila zagarantavana!Voleo bih da je LFC doveo Di Mariju,ali nije.Zato imamo igraca za dva tima,najmanje.
Recommended Posts