Aleksandar88 Posted August 24, 2014 Posted August 24, 2014 Van Gaal nastavlja svoju "setnju" do titule .
ducca Posted August 24, 2014 Posted August 24, 2014 Ne znam samo ko je ikada pomenuo titulu i setnju do iste, ni na ovom forumu, ni iz kluba, ni od strane pundita.
porucnik vasic Posted August 24, 2014 Posted August 24, 2014 Van Gaal nastavlja svoju "setnju" do titule . Није лепо да се подсмеваш другарима што су у муци. -_-
renne Posted August 24, 2014 Posted August 24, 2014 Ne znam samo ko je ikada pomenuo titulu i setnju do iste, ni na ovom forumu, ni iz kluba, ni od strane pundita.Jeste nenad
John Coltrane Posted August 24, 2014 Posted August 24, 2014 Van Gaal nastavlja svoju "setnju" do titule . Neko se šeta neko se kliza do titule. Sent from my iPhone using Tapatalk
copkillah Posted August 24, 2014 Posted August 24, 2014 ajde ajde, nemojte svi na magare u blatu sada, dajte im malo fore, biće prilike za to posle onoliko
Weenie Pooh Posted August 24, 2014 Posted August 24, 2014 (edited) Jeste nenad Pa dobro, osetio čovek nalet optimizma, šta će. Bar nije bio mesec dana nesnosno levo smetalo kao jedan od naših bandwagoners krajem prošle sezone. Inače, nije strašno ako LVG ne može da hit the ground running, niti to išta govori o njegovim šansama na duge staze. Mora jedno vreme da se ulaže u tim i da se uigrava nekakva stabilna postava da bi došli rezultati. Uopšte ne bih isključivao da budu u top 4 na kraju. Edited August 24, 2014 by Weenie Pooh
radisa Posted August 24, 2014 Posted August 24, 2014 ajde ajde, nemojte svi na magare u blatu sada, dajte im malo fore +1 Biće ManU sigurno u prvih 6, u prvih 4 teško, ali nisu oni tako loša ekipa... Inače, na kraju, meni je izgledalo kao da igrači Sunderlanda pokušavaju da daju auto gol ili nameste nešto, ali im ne ide od ruke. Bilo užas gluposti.
copkillah Posted August 24, 2014 Posted August 24, 2014 Inače, na kraju, meni je izgledalo kao da igrači Sunderlanda pokušavaju da daju auto gol ili nameste nešto, ali im ne ide od ruke. Bilo užas gluposti. Skoro kao u vreme Stiva Brusa, malo su se zaneli. Sreća pa se Ves Braun uzdržao.
radisa Posted August 24, 2014 Posted August 24, 2014 Skoro kao u vreme Stiva Brusa, malo su se zaneli. Sreća pa se Ves Braun uzdržao. Ono ispuvcavanje glavom u petercu u igrača ManU nije uradio Wes?
Aleksandar88 Posted August 24, 2014 Posted August 24, 2014 (edited) Ja se samo saosecam sa nepravedno smenjenim Moyesom , u ovo doba prosle godine the chosen one je imao 3 boda vise od van Gaala, danas. Nakantane Labudove i remi sa Celskijem. Edited August 24, 2014 by Aleksandar88
yolo Posted August 24, 2014 Posted August 24, 2014 (edited) nisu losa ekipa ali ih ocekuje nekoliko shock horror utakmica kad se protiv njih namerace ovi sto imaju tesku psihodeliju u napadu. za tekme protiv celzija i sitija cu da kupim dzak semenki, a mozda i protiv liverpula. to ce da bude tezak urnebes kad oni ni protiv ovakvog sanderlenda ne mogu da odbrane gol. Edited August 24, 2014 by gazza1
copkillah Posted August 24, 2014 Posted August 24, 2014 Ono ispuvcavanje glavom u petercu u igrača ManU nije uradio Wes? Dobro, možda je trebalo da napišem - sreća pa nije bio dovoljno uporan.
ducca Posted August 24, 2014 Posted August 24, 2014 Nadam se da dolazak ADM i ova nemoc znace sa se od sledece nedelje vracamo u 4-4-2... Inace da ne ispadne da mracim, ali Daily Mail navodi kako je danas Real podigao cenu za DM na £75m... Ako je tako svaka cast, lepo uzvracaju za ono samoubistvo sa prodajom Ronalda onomad.
John Coltrane Posted August 24, 2014 Posted August 24, 2014 A znaci ovako izgleda biti magare u glibu?! Sent from my iPhone using Tapatalk
Recommended Posts