Sandens Posted August 23, 2014 Posted August 23, 2014 (edited) Зар ниси предвиђао битку за Европу? moguce ali znam da mi je taj entuzijazam ispario posle par pocetnih kola. ono sto sad pravi razliku su odlicna pojacanja, Kouyate i Zarate pre svih. da, i Nolana preobratiti u pomocnog trenera, samo da ga ne gledam vise na terenu pre Zaratea i Morrisona. Edited August 23, 2014 by Sundance Kid
goofs Posted August 23, 2014 Posted August 23, 2014 Ovaj Celzi je najdosadnija utakmica u univerzumu, zasigurno. Ko da gledam Seriju A pre par godina
189- Posted August 23, 2014 Author Posted August 23, 2014 jebem ja mater sudiji. cist penal nam nije dosudio.
John Coltrane Posted August 23, 2014 Posted August 23, 2014 Kakvo ludilo u samo 10minuta (posle one uspavanke)
Weenie Pooh Posted August 23, 2014 Posted August 23, 2014 (edited) Opa, Alexis u napadu. Moglo bi da bude laku noć za Girouda i Sanogog... S druge strane Everton u najjačem sastavu, vratili se Coleman i Mirallas. Da oni imaju nekog Ozila-Coutinha-Kagawu-Oscara umesto 1 Naismitha, imali bi solidnu šansu za CL mesto. Edited August 23, 2014 by Weenie Pooh
189- Posted August 23, 2014 Author Posted August 23, 2014 (edited) ocajno prvo poluvreme i odlicno drugo. courtois nas spasao onom odbranom kad je nugent isao 1v1 i tu odlucio utakmicu. posle oscar i ivanovic izdomonirali i dosli smo do pobede. ne svidja mi se kako olako dopustamo protivnicima da se usetaju u sesnaesterac. to sam rekao i posle utakmice sa burnsleyem. kao da trener nije mourinho. protiv burnsleya i leicestera je bilo dovoljno 25-30 minuta dobre igre za 3 boda, ali protiv jacih vec nece biti dovoljno. Edited August 23, 2014 by 189-
aram Posted August 23, 2014 Posted August 23, 2014 Bane je bog fudbala dal je moguce da fabregasu upisu asistenciju za hazardov pogodak, gde hazard vodi loptu sam deset sekundi pre suta, a banetu ne upisu za ono slanje dvojice po burek i ubacivanje kosti? ne razumem?
renne Posted August 23, 2014 Posted August 23, 2014 Malo sam istraživao i došao do zaključka da se za ekstremno smešnu cifru može uzeti pretplata na sve ukatmice premierelige, plus još dodani sadržaji startv uz odgovarajući dns, koji može das uzme za oko 400 din mesečno, pa eto kome treba neka izvoli :) a mene ako se sete sete, držte mi fige kad mi budu sekli glavi
Recommended Posts