John Coltrane Posted August 22, 2014 Posted August 22, 2014 Ван Гал шутнуо Велбека изгледа. Odakle ti ovo? Sent from my iPhone using Tapatalk
porucnik vasic Posted August 22, 2014 Posted August 22, 2014 Odakle ti ovo? Sent from my iPhone using Tapatalk http://www.theguardian.com/football/2014/aug/22/manchester-united-danny-welbeck-old-trafford
MancMellow Posted August 22, 2014 Posted August 22, 2014 Ali mu izgleda nece biti dopusteno ni da ode u neki od 6 klubova koji su prosle godine zavrsili iznad nas.
yolo Posted August 22, 2014 Posted August 22, 2014 ponekad je lakse veslati u utrobi broda baunti nego igrati fudbal u engleskoj. ruzne zene, lose vreme, odvratna hrana a onda te jos jebu kako stignu. nikada necu razumeti ozbiljne latinose koji zavrse tamo, ne znam za kakve pare. keksi je u pravu meleon posto.
porucnik vasic Posted August 22, 2014 Posted August 22, 2014 Ali mu izgleda nece biti dopusteno ni da ode u neki od 6 klubova koji su prosle godine zavrsili iznad nas. Па можда би могао да одигра коју утакмицу у Евертону евентуално.
MancMellow Posted August 22, 2014 Posted August 22, 2014 ponekad je lakse veslati u utrobi broda baunti nego igrati fudbal u engleskoj. ruzne zene, lose vreme, odvratna hrana a onda te jos jebu kako stignu. nikada necu razumeti ozbiljne latinose koji zavrse tamo, ne znam za kakve pare. keksi je u pravu meleon posto. Sa njihove tacke gledista, verujem da si u pravu. Ali dodju zato sto recimo ovi sto igraju u italiji pa dodju u UK dobiju i do 3 puta vecu platu. A i ovi sto dodju iz Spanije dobiju bar 70% povisicu, a nekad i mnogo vise. Jbg, ljudi igraju fudbal za pare.
MancMellow Posted August 22, 2014 Posted August 22, 2014 Jebiga, šteta što niste niže završili... Mislim i da smo zavrsili nize da bi se opet isti klubov pominjali. Mada kapiram da bi ga mozda Chelskom i prodali. Njima ove godine nismo konkurencija nikako.
MocaVukotic Posted August 22, 2014 Posted August 22, 2014 A i ovi sto dodju iz Spanije treba ih pod hitno vratiti nazad
Weenie Pooh Posted August 22, 2014 Posted August 22, 2014 Mislim i da smo zavrsili nize da bi se opet isti klubov pominjali. Mada kapiram da bi ga mozda Chelskom i prodali. Njima ove godine nismo konkurencija nikako. Pobogu, koga briga ako 1 Danny Welbeck potpiše za 1 Everton ili Tottenham? (Mislim kog sektaša, naravno da nas normalne nije briga.) Valjda ciljate na više od toga da se sa njima šibate oko mesta koje vodi za kvalifikacije u Ligu Evrope, i to već od ove sezone...
porucnik vasic Posted August 22, 2014 Posted August 22, 2014 Pobogu, koga briga ako 1 Danny Welbeck potpiše za 1 Everton ili Tottenham? (Mislim kog sektaša, naravno da nas normalne nije briga.) Valjda ciljate na više od toga da se sa njima šibate oko mesta koje vodi za kvalifikacije u Ligu Evrope, i to već od ove sezone... Транзициони период...слабо лове за трансфере...јутро је паметније...
MancMellow Posted August 22, 2014 Posted August 22, 2014 (edited) Pobogu, koga briga ako 1 Danny Welbeck potpiše za 1 Everton ili Tottenham? (Mislim kog sektaša, naravno da nas normalne nije briga.) Valjda ciljate na više od toga da se sa njima šibate oko mesta koje vodi za kvalifikacije u Ligu Evrope, i to već od ove sezone... nisam siguran da Totnam nece i ove godine, verovatno i vise nego prosle, biti u trci za 4-to. Everton da, slazem se. Edited August 22, 2014 by MancMellow
MancMellow Posted August 22, 2014 Posted August 22, 2014 (edited) Транзициони период...слабо лове за трансфере...јутро је паметније... United su i dalje najveci net spenderi ovog prelaznog roka u EPL i to sa samo 3 igraca. Poenta je sto vise ne umemo da kupujemo (a ni prodajemo). Strukturno ce stvari morati da se menjaju. Edited August 22, 2014 by MancMellow
ducca Posted August 22, 2014 Posted August 22, 2014 (edited) Sto rece Robi Savage nijedan od pridoslih igraca za te silne pare ne bi imao mesta u 11 Celsija ili Citija, mada nategnuto i u ostala 2 kandidata... Edited August 22, 2014 by ducca
Recommended Posts