Jump to content

Premier League 14/15

Featured Replies

• Author

koji je kiks jos napravio nastasic osim onog protiv chelsea prosle sezone (ako je to uopste njegov kiks)...?

Dosta je taj jedan. Opšte je poznato da ozbiljni igrači ne kiksiraju nikad -_-

Baloteli u LFC bi bio nepodnošljiv cirkus, ne treba da repliciraju Suarezovo ludilo nego igračke kvalitete. Bolje je čak i da ostanu samo na Stukiju i Lambertu nego da se upuštaju u takve avanture...

samo neka ga uzme ko god hoce, bilo ko. 

+1

Možda se Rodžersara loži da može da ga dovede u red, kao što je uspeo da Suarezom*

*bez incidenata u PL

Sent from my HTC One SV using Tapatalk 4

• Author

mislis da suarez nije grizao u liverpoolu zato sto je to pl? mora da je stojalo u ugovoru da samo u reprezentaciji moze gristi.

a kako nije grickao u PL ?  a ivanovic ?

nije to besmisleno sa balotelijem, stepen lozenja kopa ce biti takav da ce crnjo morati biti na visini zadatka

• Author

a kako nije grickao u PL ?  a ivanovic ?

pa posle toga je obecao da nece vise nikada. -_-

voleo bih opet gledati balotelija u pl bez obzira u koji tim da dodje.

И ја.

Штета што је патка, Милано демантовао. Ко зна, можда Џон Хенри пушта пробне балоне па сондира какве ће бити реакције тржишта дресова и колико ће порасти број фолоувера на клупском твитеру.

ja bih voleo da vidim maria u poolu, nekako sam počeo da se navikavam na ludake u timu.

I ja bi voleo da gledam Budalotelija u PL, dokle god to nije Liverpool <_< .

I ja bi voleo da gledam Budalotelija u PL, dokle god to nije Liverpool Arsenal  <_< .

mislis da suarez nije grizao u liverpoolu zato sto je to pl? mora da je stojalo u ugovoru da samo u reprezentaciji moze gristi.

Pa ne znam, podseti me na neki incident iz prošle sezone. I njemu je jasno koliko bi najebao da je napravio neko sranje u klubu. Najebao bi od kluba i da nije otišao u Barsu.

Guest
This topic is now closed to further replies.