cvrlle Posted August 17, 2014 Posted August 17, 2014 (edited) staridz plese, dzonson se raspada. @radisa nije ovo jedinstvo pa da se odma' pokazuje na krec Edited August 17, 2014 by cvrlle
ducca Posted August 17, 2014 Posted August 17, 2014 @radisa nije ovo protiv jedinstva pa da se odma' pokazuje na krec
radisa Posted August 17, 2014 Posted August 17, 2014 Ovo ništa ne valja, mrtvo, dosadno, bezidejno, dugačkim loptama :(
ArleKino Posted August 17, 2014 Posted August 17, 2014 (edited) Sterling se najavljuje kao adekvatna zamjena za Suareza. Henderson Edited August 17, 2014 by ArleKino
cvrlle Posted August 17, 2014 Posted August 17, 2014 idemo! bravo za henda, sastavio je rahima sa golom
John Coltrane Posted August 17, 2014 Posted August 17, 2014 Ju kakva lopta Hendersona Sent from my iPhone using Tapatalk
ArleKino Posted August 17, 2014 Posted August 17, 2014 Rodgers sa tefterom izgleda kao da zapisuje narudžbe igrača za poluvrijeme. "Dvije kisele i tri duže sa mlijekom..."
Bright Billy Posted August 17, 2014 Posted August 17, 2014 samo da podsetim da je pipo bio top scorer serije a još u atalanti pre juveta +1 Ko ne razume pipa taj ne razume ni fudbal
Weenie Pooh Posted August 17, 2014 Posted August 17, 2014 Ovo ništa ne valja, mrtvo, dosadno, bezidejno, dugačkim loptama :(Repriza prošle sezone, gol pa hlađenje muda. Ne sviđa mi se ovo sa Hendom desno iz principa.
harper lee Posted August 17, 2014 Posted August 17, 2014 Sta je kontradikcija? Molim te nemoj da me stavljas na ignore, necemo moci da razmenjujemo nasa znalacka misljenja o tome ko je veci tupan. Procitaj jos jednom posto ocigledno citas iz ugla navijaca Arsenala, post se odnosio na kreativnost Remzija a ne na njegovu fudbalsku upotrebljivost. Po mom misljenju, Remzi je odlican kandidat za box-to-box veznjaka koji ce da pokrije dosta, da odigra sto je moguce jednostavnije, da sutne ili se ubaci iz drugog plana kad ima priliku i toliko o tome. Svaki njegov pokusaj kreacije juce zavrsio se pateticno jer je u pitanju tehnicki "tvrd" i relativno spor tempo igrac sa skromnim pregledom igre. Kao neki Arsenalov Svajnstajger bi mogao napraviti odlicnu karijeru, svaki pokusaj da ga se gurne napred zavrsice se neslavno. Da je Spanac ili, ne znam, Portorikanac bio bi cenjen koliko i Arteta, posto je Britanac precenjen je za dobru marginu. Kao i sve "velike nade britanskog fudbala" koje Premijer liga stancuje svake godine za izvoz. Sad, ja gledam Arsenal mnogo manje nego sto ga gleda, recimo, Arlekino i moguce je da gresim ali to ne znaci da je tebi ili bilo kome dopusteno da bude bezobrazan. Taj manir mozes da upotrebljavas koliko god ti se cefne, sa mnom u diskusiji ne mozes jer se za to pitamo obojica.
Weenie Pooh Posted August 17, 2014 Posted August 17, 2014 A ko je tvrdio da je Ramsey (ili nedajbože Wilshere) kreativac? Čovek igra u stilu mladog Gerrarda, na brzinu i izdržljivost i snalažljivost, i to radi odlično. Za kreativnost su valjda doveli Ozila.
Recommended Posts