Zli Gli Posted July 1, 2014 Posted July 1, 2014 Pitacu sutra, nije frka. U odnosu na cesmovacu je bila odvratna, makar meni.
Tale Posted July 7, 2014 Author Posted July 7, 2014 Ima li od ovih koji su u bazenu odabrali da bi koristili aparat zainteresovanih da ga i nabave ovih dana? Raspoložen sam da radim nešto (a pride i zaradim). Bump!
Tale Posted July 11, 2014 Author Posted July 11, 2014 Imate mogućnost da dobijete aparat na besplatnu probu na 7-10 dana, bez obaveza.
Tale Posted August 4, 2014 Author Posted August 4, 2014 Stigli novi aparati za kućanstvo, bez vruće vode (hladna i voda sobne temperature), paket uključuje 4 balona vode od 11 litara. Besplatno održavanje i isporuka.
InvisibleLight Posted August 4, 2014 Posted August 4, 2014 (edited) nema opcija: pijem vodu sa prirodnog izvora :D mi imamo nekih 15ak tzv arterskih izvora- cesmi po gradu, meni je jedna na 250m i ispostavio se da je i najmeksa u gradu iz cesme iz vodovoda ne mogu da pijem jer je jako jako tvrda, ili puna kamenca, mogu samo gutljaj-dva, kad ostanem bez ove donesem svaki dan po dve litre u staklenoj flasi-bokalu i tako stalno imam dokument higijenskog zavoda sa analizama svih tih voda po gradu, par njih se ne preporucuju za pice jer imaju malo vise sumpora il gvozdja u odnosu na referentne vrednosti, ova moja je dobra po hemijskom sastavu i jos je najmeksa Edited August 4, 2014 by InvisibleLight
Tale Posted August 4, 2014 Author Posted August 4, 2014 Izvorsku vodu nisam opcirao, kao ni bunarsku. Zanima me potencijal korišćenja gotovih rešenja koja isključuju samostalno vukljanje vode iz prodavnica i koliko je uporedivo po ceni. Računice ima, u oba slučaja.
I*m with the pilots Posted August 4, 2014 Posted August 4, 2014 (edited) CTale, za koja podrucja vazi ponuda, samo Beograd ili i nesto dalja mesta? Edited August 4, 2014 by I*m with the pilots
eumeswil Posted December 2, 2014 Posted December 2, 2014 (edited) Neke korisne informacije na ovu temu: Kako je "skupa" tehnologija za vodu izbacila neljude Filteri za vodu ili kako prevariti kupca Edited December 2, 2014 by miki.bg
yolo Posted December 2, 2014 Posted December 2, 2014 Brita bokal za ketler i povremeno pijenje...Radi posao za ketler odlicno... A jos je bolja za zalivanje cveca. Dekalcifikovana, znas kako buja rastinje na terasi.
Frank Pembleton Posted December 2, 2014 Posted December 2, 2014 A jos je bolja za zalivanje cveca. Dekalcifikovana, znas kako buja rastinje na terasi.I to...
Friend Posted December 3, 2014 Posted December 3, 2014 Zna li neko da li "dobacuju" do Beograda teski metali iz one eko katastrofe zvane Drina?
Caligula Posted December 3, 2014 Posted December 3, 2014 Rosa mi je ultimejt voda, uz Prolom. Ne znam imaju li je za one vodomate, mozda je isplativije?
Recommended Posts