Posted June 18, 201410 yr Imam donekle zanimljivu ponudu za part-time job, za prodaju aparata za vodu (poznatog proizvođača vode), pravnim i fizičkim licima. Molim za učestvovanje u ovom bazenu, a detaljnija pitanja i interesovanja možemo preko PM. Hvala!
June 18, 201410 yr Да се дода и вода из сопственог бунара на базенрж, јер то пијем још и рађе него чесмовачу. Да ти не кварим параду, своје мишљење о флашираној води бих оставио за неку каснију поруку.
June 18, 201410 yr Author Sada je kasno, a i nije mi predmet interesovanja u ovom trenutku. I sam se još uvek dobro sećam ukusa vode iz mog bunara, pa i neobično lepo ohlađene lubenice kada se uroni u isti.
June 18, 201410 yr prodavao jedan moj poznanik pre 5-6 godinica. dok je imao semu sa nekim bankarima da postavlja po svim njihovim ekspoziturama i poslovnim zgradama islo nekako, kad je to puklo brzo je batalio jer je napravio sebi minus. dakle, moje misljenje, zasnovano na njegovom iskustvu: ako imas jednog-dva sigurna veca kupca isplati se. ako ne, bice ti veci trosak od zarade.
June 18, 201410 yr flasiranu, ali to je do cevi u mojoj zgradi od kojih neke nisu menjane jos od vlade Milana Stojadinovica... Edited June 18, 201410 yr by MancMellow
June 18, 201410 yr u beogradu iskljucivo cesmovacu, u crnoj gori Rosu. i ne bih koristila ni cooler ni filtere. doktorirala sam sve to....ali vecina ljudi nije dovoljno informisana. sigurnija sam sa cesmovacom nego sa bilo kojom flasiranom vodom osim evian. Edited June 18, 201410 yr by mustang
June 18, 201410 yr Nemam zamerke na cesmovacu, osim sto su cevi u zgradi bas problematicne. Jednom je u zgradi pukla veca cev i prilikom zamene je ono sto se videlo u staroj cevi bilo nesto neopisivo i nepojmljivo.
June 18, 201410 yr pijem sve vode, osim kućne varijante filtera. ovaj aparat za vodu je dobar leti jer 'ladi vodu. ne znam da li je kvalitet bolji od česmovače, ali bih ga koristio. ono što me strah je da to balonče sporo potrošim, pa da ne obajati ili tako nešto slično. ne znam kako ta voda stari u balončetu
June 18, 201410 yr ja pijem filtriranu česmovaču a jel' neki problem sa tim kućnim malim filterima (oni bokali) flaširanu nikako
June 18, 201410 yr Česmovača. Flaširanu česmovaču mi je glupo da plaćam, a voda iz onih aparata mi nikad nije prijala, ne znam zašto.
June 18, 201410 yr cesmu, iz ciste lenjosti, mrzi me da pazarim flasiranu. inace, buduci da stalno pored kreveta imam casu sa vodom, koju, takodje iz lenjosti, ne menjam po par nedelja, rekao bih da u nasoj vodi ima sumanuto mnogo kamenca.
June 18, 201410 yr zato ti imas tako bele zube. ja bih rado uzela onaj manji aparat za vodu za kod kuce, ali stalno zaboravim da se raspitam jel ga ima neko.
June 19, 201410 yr Vodu ubacujem u organizam uglavnom putem piva, kafe i supe. Druge oblike iste - kako kada. Osim iz aparata. Jer nisam u mogućnosti. I mindeđ mi, da vi pravo kažem.