Tale Posted June 18, 2014 Posted June 18, 2014 Imam donekle zanimljivu ponudu za part-time job, za prodaju aparata za vodu (poznatog proizvođača vode), pravnim i fizičkim licima. Molim za učestvovanje u ovom bazenu, a detaljnija pitanja i interesovanja možemo preko PM. Hvala!
расејан Posted June 18, 2014 Posted June 18, 2014 Да се дода и вода из сопственог бунара на базенрж, јер то пијем још и рађе него чесмовачу. Да ти не кварим параду, своје мишљење о флашираној води бих оставио за неку каснију поруку.
Tale Posted June 18, 2014 Author Posted June 18, 2014 Sada je kasno, a i nije mi predmet interesovanja u ovom trenutku. I sam se još uvek dobro sećam ukusa vode iz mog bunara, pa i neobično lepo ohlađene lubenice kada se uroni u isti.
aram Posted June 18, 2014 Posted June 18, 2014 prodavao jedan moj poznanik pre 5-6 godinica. dok je imao semu sa nekim bankarima da postavlja po svim njihovim ekspoziturama i poslovnim zgradama islo nekako, kad je to puklo brzo je batalio jer je napravio sebi minus. dakle, moje misljenje, zasnovano na njegovom iskustvu: ako imas jednog-dva sigurna veca kupca isplati se. ako ne, bice ti veci trosak od zarade.
Valk Posted June 18, 2014 Posted June 18, 2014 Kod kuće sa česme, na poslu flaširanu. Radije od flaširane bih onu iz aparata.
Tale Posted June 18, 2014 Author Posted June 18, 2014 Odlični ste, imaću dobre informacije za sutrašnji sastanak.
MancMellow Posted June 18, 2014 Posted June 18, 2014 (edited) flasiranu, ali to je do cevi u mojoj zgradi od kojih neke nisu menjane jos od vlade Milana Stojadinovica... Edited June 18, 2014 by MancMellow
mustang Posted June 18, 2014 Posted June 18, 2014 (edited) u beogradu iskljucivo cesmovacu, u crnoj gori Rosu. i ne bih koristila ni cooler ni filtere. doktorirala sam sve to....ali vecina ljudi nije dovoljno informisana. sigurnija sam sa cesmovacom nego sa bilo kojom flasiranom vodom osim evian. Edited June 18, 2014 by mustang
Friend Posted June 18, 2014 Posted June 18, 2014 Nemam zamerke na cesmovacu, osim sto su cevi u zgradi bas problematicne. Jednom je u zgradi pukla veca cev i prilikom zamene je ono sto se videlo u staroj cevi bilo nesto neopisivo i nepojmljivo.
Lezilebovich Posted June 18, 2014 Posted June 18, 2014 pijem sve vode, osim kućne varijante filtera. ovaj aparat za vodu je dobar leti jer 'ladi vodu. ne znam da li je kvalitet bolji od česmovače, ali bih ga koristio. ono što me strah je da to balonče sporo potrošim, pa da ne obajati ili tako nešto slično. ne znam kako ta voda stari u balončetu
duda Posted June 18, 2014 Posted June 18, 2014 ja pijem filtriranu česmovaču a jel' neki problem sa tim kućnim malim filterima (oni bokali) flaširanu nikako
ljakse Posted June 18, 2014 Posted June 18, 2014 Česmovača. Flaširanu česmovaču mi je glupo da plaćam, a voda iz onih aparata mi nikad nije prijala, ne znam zašto.
ToniAdams Posted June 18, 2014 Posted June 18, 2014 cesmu, iz ciste lenjosti, mrzi me da pazarim flasiranu. inace, buduci da stalno pored kreveta imam casu sa vodom, koju, takodje iz lenjosti, ne menjam po par nedelja, rekao bih da u nasoj vodi ima sumanuto mnogo kamenca.
luba Posted June 18, 2014 Posted June 18, 2014 zato ti imas tako bele zube. ja bih rado uzela onaj manji aparat za vodu za kod kuce, ali stalno zaboravim da se raspitam jel ga ima neko.
Sir Oliver Posted June 19, 2014 Posted June 19, 2014 Vodu ubacujem u organizam uglavnom putem piva, kafe i supe. Druge oblike iste - kako kada. Osim iz aparata. Jer nisam u mogućnosti. I mindeđ mi, da vi pravo kažem.
Recommended Posts